Ηλιούπολη: Πώς αποκαλύφθηκε η σχέση του 44χρονου καθηγητή με την 14χρονη μαθήτρια

Newsroom L&O 08-07-2020 09:55
Ηλιούπολη: Πώς αποκαλύφθηκε η σχέση του 44χρονου καθηγητή με την 14χρονη μαθήτρια
Ο εκπαιδευτικός, που είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, φέρεται να είχε συνάψει σχέση με 14χρονη μαθήτριά του

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Ηλιούπολης μετά την αποκάλυψη ότι συνελήφθη 44χρονος καθηγητής γυμνασίου. Ο εκπαιδευτικός, που είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, φέρεται να είχε συνάψει σχέση με 14χρονη μαθήτριά του μετά από επίμονο φλερτ και σύμφωνα με τις πληροφορίες του mega, το παραδέχτηκε ενώπιον των αστυνομικών μετά τις φωτογραφίες που βρέθηκαν σε κινητό τηλέφωνο.

Η ανακάλυψη της μητέρας

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα της ανήλικης παρακολούθησε την κόρη της και ανακάλυψε πως έβγαινε ραντεβού με τον καθηγητή της. Άμεσα ενημέρωσε τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι συνέλαβαν τον 44χρονο.

Στην σχολική κοινότητα υπήρχαν υποψίες για το περιστατικό, αλλά τα στόματα έμεναν κλειστά. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιες μαθήτριες είχαν διαμαρτυρηθεί στον διευθυντή για απρεπή συμπεριφορά του καθηγητή. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο διευθυντής αναζητούσε τρόπο να αποσπάσει τον εκπαιδευτικό σε άλλη θέση.

Πώς έγινε η γνωριμία με το κορίτσι

Ο καθηγητής γνώρισε τη μαθήτρια όταν εκείνη πήγαινε στην 1η γυμνασίου. Φέρεται να έκανε σχέση μαζί της και μάλιστα πήγαιναν βόλτες σε διάφορα σημεία της πόλης χωρίς οι γονείς του κοριτσιού να ήξεραν το παραμικρό.

Φωτογραφίες στο κινητό

Σύμφωνα με πληροφορίες του mega, οι αστυνομικοί βρήκαν στο κινητό τηλέφωνο του κοριτσιού φωτογραφίες της με τον καθηγητή. Σταδιακά το παιδί ξεδίπλωσε την ιστορία που είχε ζήσει, ενώ πλέον τον λόγο έχει πάρει η δικαιοσύνη.

Διαβάστε επίσης: 

Φρίκη στην Ηλιούπολη: Καθηγητής γυμνασίου φέρεται να είχε σχέση με 15χρονη μαθήτρια του

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo