Έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος στο σταθμό της Κηφισιάς - Ποια η κατάσταση της υγείας των τραυματιών

lawandorder.gr 07-07-2020 15:29 Τελευταία ενημέρωση: 07-07-2020 18:20
Έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος στο σταθμό της Κηφισιάς - Ποια η κατάσταση της υγείας των τραυματιών
Ο οδηγός του συρμού έχει οδηγηθεί στην Τροχαία για κατάθεση

Έρευνα για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος, που σημειώθηκε σήμερα στον σταθμό της Κηφισιάς, διεξάγει η διοίκηση της ΣΤΑΣΥ ΑΕ.

Με ανακοίνωσή της, η εταιρεία αναφέρει πως «σήμερα 07/07/2020 στις 12:15, συρμός της Γραμμής 1, εισερχόμενος στο σταθμό "ΚΗΦΙΣΙΑ", προσέκρουσε λόγω ολισθηρότητας στους προστατευτικούς προσκρουτήρες που ορίζουν το τέλος της Γραμμής. Δεν υπήρξε εκτροχιασμός του συρμού».

Σύμφωνα με την ΣΤΑΣΥ ΑΕ, τραυματίστηκαν ελαφρά λόγω της πρόσκρουσης οχτώ επιβάτες, οι οποίοι για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκαν από το ΕΚΑΒ στα νοσοκομεία «Ερυθρός Σταυρός» και «Ευαγγελισμός».

Ο οδηγός του συρμού οδηγήθηκε στην Τροχαία για κατάθεση. Ο συρμός δεν υπέστη υλικές ζημιές, αλλά αποσύρθηκε από την κυκλοφορία για προληπτικούς λόγους. Η κυκλοφορία σε ολόκληρη τη Γραμμή 1 έχει αποκατασταθεί πλήρως από τις 12:30 και διεξάγεται κανονικά.

Τέλος, η διοίκηση της ΣΤΑΣΥ ΑΕ εκφράζει τη λύπη της για το ατυχές συμβάν και διεξάγει έρευνα για τα ακριβή αίτια.

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας των τραυματιών
 
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ένας ηλικιωμένος άνδρας, 80 ετών, εισήχθη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός με κάταγμα στο ισχίο. Οι τρεις από τις τέσσερις γυναίκες που εισήχθησαν στο ίδιο νοσοκομείο πήραν εξιτήριο. Μόνο η μία εξ αυτών παρέμεινε για να πραγματοποιήσει αξονική τομογραφία.
 
Από το νοσοκομείο Ερυθρός πήραν εξιτήριο άλλες δύο γυναίκες που τραυματίστηκαν στη τρένο του ΗΣΑΠ. Όμως ένας άνδρας 38 ετών μεταφέρθηκε με κάκωση ζυγωματικού, στην γναθοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου Γεννηματάς.
 

Δείτε βίντεο του L&O:

Τρένο του ΗΣΑΠ «έπεσε» σε τοιχίο στο σταθμό της Κηφισιάς - Δέκα τραυματίες (Βίντεο-Εικόνες)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo