Νέες αποκαλύψεις: Εξαπάτηση Κύπριου από τον ψευτογιατρό – Τον είχε καταγγείλει στις αρχές από το 2016

Newsroom L&O 03-07-2020 15:13 Τελευταία ενημέρωση: 03-07-2020 18:50
Νέες αποκαλύψεις: Εξαπάτηση Κύπριου από τον ψευτογιατρό – Τον είχε καταγγείλει στις αρχές από το 2016
Όπως αποκαλύπτεται σήμερα, το θύμα είχε προχωρήσει σε καταγγελία στην Αστυνομία Κύπρου, αλλά η υπόθεση δεν είχε προχωρήσει

Στο φως έρχεται και νέα εξαπάτηση Κυπρίων από τον ψευτογιατρό Νικόλαο Κοντοστάθη που βρίσκεται ήδη στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας για σωρεία παρόμοιων άλλων συγκλονιστικών υποθέσεων.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες αποκλειστικές πληροφορίες της ΕΡΤ και της ανταποκρίτριας μας στην Κύπρο Μανιάνας Καλογεράκη, πολίτης είχε υποψιαστεί και μετά από δική του έρευνα είχε διαπιστώσει από το 2016 ότι είχε εξαπατηθεί.
 
Όπως αποκαλύπτεται σήμερα, ο ίδιος είχε από τότε προχωρήσει σε καταγγελία στην Αστυνομία Κύπρου αλλά η υπόθεση δεν είχε προχωρήσει.

Τώρα μετά τις αποκαλύψεις και τη δημοσιότητα που έχει λάβει το θέμα επανέρχεται με την καταγγελία του.

Σε ό,τι αφορά τη συγκεκριμένη υπόθεση, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν στην ΕΡΤ ότι ο πολίτης είχε μεταβεί στο Άγιο Όρος για να προσευχηθεί για τη γυναίκα του που τότε έπασχε από καρκίνο. Εκεί του είχαν συστήσει τον Νίκο Κοντό, ως πολύ καλό γιατρό.

Επικοινώνησε μαζί του ο οποίος του συνέστησε μια ειδική φαρμακευτική αγωγή για την αποθεραπεία της γυναίκας του, την οποία και παρέλαβε έναντι 10 και πλέον χιλιάδων ευρώ. Είχε στη συνέχεια χορηγήσει την θεραπεία που αγόρασε. Δυστυχώς, όμως, μετά από αυτό η σύζυγος του απεβίωσε.

Ο ίδιος εκ των υστέρων είχε υποψιαστεί ότι ίσως να έχει πέσει θύμα εξαπάτησης και μετά από έρευνα είχε διαπιστώσει ότι δεν υπήρχε πουθενά εγγραφή ιατρού με τέτοιο όνομα. Άμεσα είχε προχωρήσει τότε στην καταγγελία.

Σήμερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ζητά πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσής του, καθώς και την παρέμβαση, τόσο της Αστυνομίας, όσο και της Ελληνικής πρεσβείας στην εν λόγω υπόθεση.

ΠΗΓΗ: ert.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo