Κομοτηνή: Περαστικός κλώτσησε σκύλο - Τώρα θα αναγκαστεί να πληρώσει 30.000 ευρώ (Βίντεο)

Ειρήνη Γεωργίου 03-07-2020 10:30 Τελευταία ενημέρωση: 03-07-2020 10:38
Κομοτηνή: Περαστικός κλώτσησε σκύλο - Τώρα θα αναγκαστεί να πληρώσει 30.000 ευρώ (Βίντεο)
Ο δράστης ταυτοποιήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ και του ασκήθηκε ποινική δίωξη

H χώρα μας κατατάσσεται στις πρώτες θέσεις με υψηλά ποσοστά κακοποίησης ζώων στην Ευρώπη. Ωστόσο, αν και τα πρόστιμα είναι «βαριά», το σημαντικό είναι ταυτοποιηθούν οι ένοχοι.

Στην παρακάτω περίπτωση, έγινε αυτό που έπρεπε να γίνει.

Tο απόσπασμα από κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε πριν λίγες μέρες άνδρα να κλωτσάει στα καλά καθούμενα ένα ήσυχο αδέσποτο σκυλί, που ήταν ξαπλωμένο στο πεζοδρόμιο, έφτασε στα χέρια της αστυνομίας, ύστερα από καταγγελία του προέδρου της Φιλοζωικής Κομοτηνής, Παναγιώτη Γκουδουσίδη.

Ο δράστης ταυτοποιήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. και του ασκήθηκε ποινική δίωξη και του επιβλήθηκε πρόστιμο 30.000 ευρώ. Ο δράστης θα οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης όμως σε σε περίπτωση αθώωσης του από τα ποινικά δικαστήρια, το πρόστιμο ακυρώνεται. Αν καταδικαστεί, το πρόστιμο ισχύει και είναι ανεξάρτητο απ’ την επιπλέον ποινή με την οποία θα καταδικαστεί.

Ο Παναγιώτης Γκουδουσίδης ευχαρίστησε τις Αστυνομικές Αρχές και προειδοποίησε ότι δεν θα μείνει ατιμώρητη καμία περίπτωση κακοποίησης ζώου στην Κομοτηνή. Επιπλέον, τόνισε ότι οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη που έριξε πρόσφατα φόλες στην περιοχή της Τσανάκλειου Σχολής και σκότωσε 3 σκυλιά, βρίσκονται σε καλό στάδιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo