ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Νέα διάρρηξη με τη μέθοδο της «μπούκας» σε κατάστημα οπτικών στη Θεσσαλονίκη

Newsroom L&O 03-07-2020 10:39 Τελευταία ενημέρωση: 03-07-2020 10:42
Νέα διάρρηξη με τη μέθοδο της «μπούκας» σε κατάστημα οπτικών στη Θεσσαλονίκη
Συνελήφθη 25χρονος

Σε συνήθη πρακτική εξελίσσεται η εισβολή διαρρηκτών με οχήματα μέσα στα καταστήματα που έχουν βάλει στο στόχαστρό τους για να τα «αδειάσουν».

Αυτή τη φορά, οι δράστες «χτύπησαν» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ωστόσο ένας από τους διαρρήκτες δεν χάρηκε για πολύ την επιτυχία του, καθώς μέσα σε λίγες ώρες βρέθηκε με χειροπέδες.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το grtimes.gr, συνελήφθη 25χρονος, ο οποίος, τα ξημερώματα της Τετάρτης, με δύο συνεργούς του (τα στοιχεία των οποίων δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη), αφού αφαίρεσαν επιβατικό αυτοκίνητο από την περιοχή της Καλαμαριάς, το χρησιμοποίησαν για να «εισβάλουν» σε κατάστημα οπτικών στο κέντρο της πόλης.

Αφού, λοιπόν, έσπασαν με το κλεμμένο ΙΧ την τζαμαρία του καταστήματος, αφαίρεσαν από αυτό διάφορα εμπορεύματα και συγκεκριμένα γυαλιά ηλίου, καθώς και όσα χρήματα είχε η ταμειακή μηχανή.

Το όχημα στο οποίο επέβαιναν εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων, ενώ ο 25χρονος συνελήφθη στην περιοχή του Δενδροποτάμου μετά από καταδίωξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo