Προσγειώθηκε η πρώτη πτήση εξωτερικού στη Μυτιλήνη - Ολλανδοί οι πρώτοι τουρίστες (εικόνες)

Newsroom L&O 02-07-2020 21:10 Τελευταία ενημέρωση: 02-07-2020 21:10
Προσγειώθηκε η πρώτη πτήση εξωτερικού στη Μυτιλήνη - Ολλανδοί οι πρώτοι τουρίστες (εικόνες)
Πραγματοποιήθηκε ειδική εκδήλωση για την έλευση των πρώτων τουριστών στο νησί, με χορευτικά συγκροτήματα, παραδοσιακή μουσική και κεράσματα

Συνολικά 110 Ολλανδοί επισκέπτες έφτασαν αργά το μεσημέρι της Πέμπτης στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης. Στην ίδια πτήση επέβαιναν άλλοι 60 Ολλανδοί επισκέπτες που αποβιβάστηκαν στη Σάμο. Οι πρώτοι επισκέπτες της χρονιάς ήρθαν με πτήση της εταιρείας Corendon και στο αεροδρόμιο έγιναν δεκτοί με μια εκδήλωση που περιλάμβανε χορευτικά συγκροτήματα, παραδοσιακή μουσική και κεράσματα με τοπικά εδέσματα και την οποία είχαν οργανώσει η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, η Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων και το Επιμελητήριο Λέσβου.

Τριάντα από τους αποβιβασθέντες υποβλήθηκαν σε λήψη δειγμάτων στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού (Covid-19). Στη συνέχεια οι πρώτοι φετινοί επισκέπτες της Λέσβου κατευθύνθηκαν σε ξενοδοχεία της Πέτρας, της Μήθυμνας (Μόλυβος) και της Εφταλούς στη βορειοδυτική Λέσβο.

Η επόμενη πτήση με Ολλανδούς τουρίστες είναι προγραμματισμένη για αύριο Παρασκευή. Ενώ μια ακόμα πτήση της TUI, πάντα με Ολλανδούς, έχει προγραμματισθεί για τα μέσα Ιουλίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo