Νέο σκηνικό έντασης στις Σταγιάτες: Κλειδαριές σε δημοτικά κτίρια άλλαξε ο Μπέος (βίντεο)

Newsroom L&O 02-07-2020 14:18 Τελευταία ενημέρωση: 02-07-2020 14:19
Πηγή φωτογραφίας: Μαγνησία
Νέο σκηνικό έντασης στις Σταγιάτες: Κλειδαριές σε δημοτικά κτίρια άλλαξε ο Μπέος (βίντεο)
Πήγε συνοδεία αντιδημάρχων, αστυνομίας και δημοτικών αστυνόμων

Στις Σταγιάτες βρέθηκε ξανά σήμερα ο δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος, που άλλαξε κλειδαριές στο Κοινοτικό Κέντρο Παράδοσης και Πολιτισμού (Μουσείο), ο οποίος συνοδευόταν από αντιδημάρχους, αστυνομικούς και τη Δημοτική Αστυνομία, ενώ έβριζε και απειλούσε τους κατοίκους που είχαν συγκεντρωθεί στην Πλατεία.

Σύμφωνα με κατοίκους, ο δήμαρχος αποδοκιμάστηκε έντονα και αναγκάστηκε να φύγει εντός 5 λεπτών, αφού έβριζε τους κατοίκους και τους απειλούσε, λέγοντας ότι αυτόν ψήφισε ο κόσμος, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση.

Επίσης υπάλληλοι της ΔΕΥΑΜΒ ήθελαν να τοποθετήσουν ταμπέλες ότι απαγορεύεται η κατανάλωση του νερού, παρά τις ενστάσεις των κατοίκων, όταν δεν υπάρχει απόφαση και δεν τοιχοκολλήθηκαν τα αποτελέσματα των μετρήσεων που έγιναν.

Σύμφωνα με κάτοικο, οι υπάλληλοι της ΔΕΥΑΜΒ προσπαθούσαν να τρυπήσουν με δράπανο την κεντρική βρύση, που υπάρχει Οθωμανική υπογραφή του 18ου αιώνα, κίνηση στην οποία αντέδρασαν οι κάτοικοι και ζητούσαν να κληθεί η αρχαιολογική υπηρεσία, γιατί πρόκειται για μνημείο.
Τελικά, οι δύο ταμπέλες απαγόρευσης χρήσης του νερού τοποθετήθηκαν σε πλατάνια και ο δήμαρχος αποχώρησε εντός πέντε λεπτών.

Για την «επίσκεψη» Μπέου στο χωριό ενημερώθηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, που συνέστησε στους κατοίκους να ζητήσουν τα ονόματά τους, το έγγραφο της παρουσίας τους για ποιο λόγο βρίσκονται στις Σταγιάτες και να ενημερωθούν τι σκοπεύουν να κάνουν, όπως φαίνεται στο βίντεο.

Τι έγραψε στο FB

Σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο δήμαρχος αναφέρει: «Και σήμερα στις Σταγιάτες σε μια ακόμη προσπάθεια να πρυτανεύσουν η λογική και η νομιμότητα. Αλλάξαμε κλειδαριές στα δημοτικά κτίρια και ενημερώσαμε τους κατοίκους ότι είναι στη διάθεση τους προς χρήση αρκεί να το ζητούν εγγράφως από τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου.

Όσο για το νερό τους ενημερώσαμε ότι παρά το όργιο ψεύδους και παραπληροφόρησης κανείς δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσει, τους ενημερώσαμε για τελευταία φορά ότι είναι επικίνδυνο για ανθρώπινη χρήση και σε κάθε περίπτωση ας έχουν οι ίδιοι την αποκλειστική ευθύνη για ό,τι τους συμβεί. Αρκετά με τους τζάμπα ήρωες και τα ψώνια της “Τέχνης και της μικροπολιτικής”», αναφέρει.

Πηγή: Μαγνησία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo