Αρπαγή 10χρονης: Μήνυση στην 33χρονη κατηγορούμενη από τον πρώην σύζυγό της (Βίντεο)

Newsroom L&O 02-07-2020 12:16 Τελευταία ενημέρωση: 02-07-2020 12:17
Αρπαγή 10χρονης: Μήνυση στην 33χρονη κατηγορούμενη από τον πρώην σύζυγό της (Βίντεο)
Τι δήλωσε ο δικηγόρος του πρώην συζύγου της λεγόμενης κοκκινομάλλας

Έγκληση κατά της 33χρονης κοκκινομάλλας -που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης στον Εύοσμο- υπέβαλε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών ο πρώην σύζυγός της για να προστατέψει, όπως υποστηρίζει, την ανήλικη κόρη τους.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, ζητεί να κινηθεί εις βάρος της ποινική δίωξη για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης.

«Οργή όμως και έκπληξη μου προκάλεσαν οι ισχυρισμοί της, οι οποίοι εκφράστηκαν δια του πληρεξουσίου δικηγόρου της κ. Νουλέζα οι οποίοι έκαναν το γύρο όλων των ΜΜΕ ότι εκδιδόταν και μάλιστα ότι εγώ την προώθησα στην πορνεία, ότι της κανόνισα τα ραντεβού με τους πελάτες και μάλιστα ότι έπαιρνα τα χρήματα. Αυτοί οι ισχυρισμοί που διέδωσε δια της απολογίας της, αλλά και δια του πληρεξουσίου δικηγόρου είναι ψευδείς, ανυπόστατοι, έωλοι και απεχθείς», αναγράφεται, μεταξύ άλλων, στην έγκληση.

«Επειδή πέρα από τη δική μου αξιοπρέπεια οφείλω να διαφυλάξω την ανωνυμία του ανηλίκου, οφείλω να το προστατεύσω από τέτοιες συκοφαντικές διαδόσεις και φήμες που αφορούν εμένα τον πατέρα της, διότι δεν δίστασε η εγκαλούμενη και ο συνήγορος της να κατονομάσουν και με το μικρό όνομα το ανήλικο το οποίο δυστυχώς έχει πληροφορηθεί τους άθλους της μητέρας του και υποφέρει, λόγω του οποίου παρακολουθείται από ειδική παιδοψυχολόγο», αναφέρεται επίσης στην έγκληση.

Δείτε τι δήλωσε ο δικηγόρος του πρώην συζύγου της 33χρονης, Χαράλαμπος Αποστολίδης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo