Στην Ελλάδα για διακοπές ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον παρά την απαγόρευση

Newsroom L&O 02-07-2020 11:25 Τελευταία ενημέρωση: 02-07-2020 11:28
Στην Ελλάδα για διακοπές ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον παρά την απαγόρευση
Ο 79χρονος Στάνλεϊ όχι μόνο δεν κράτησε τα προσχήματα, αλλά και δημοσίευσε φωτογραφίες από το αεροπλάνο

Στην Ελλάδα για διακοπές βρίσκεται ο πατέρας του Βρετανού πρωθυπουργού, Μπόρις Τζόνσον,  Στάνλεϊ, παρά την απαγόρευση του υπουργείου Εξωτερικών της Βρετανίας.

Ο 79χρονος Στάνλεϊ προσγειώθηκε στην Αθήνα το βράδυ της Τετάρτης προκειμένου έπειτα να μεταβεί στο Πήλιο όπου έχουν σπίτι.

Σύμφωνα με τα Βρετανικά ΜΜΕ, ο 79χρονος επέλεξε αυτή την διαδρομή μέσω Βουλγαρίας ώστε να παρακάμψει την απαγόρευση της Ελλάδας για τις απευθείας πτήσεις από το Λονδίνο μέχρι τις 15 Ιουλίου.

Μάλιστα, ο ίδιος όχι μόνο δεν κράτησε τα προσχήματα, αλλά και δημοσίευσε φωτογραφίες από το αεροπλάνο.

Ύστερα, από το μπαλκόνι του στο Πήλιο φαίνεται πως σχολίασε την αντιμετώπιση της Ελλάδας όσον αφορά στον κορονοϊό: «Είμαι στο Πήλιο για πολύ σημαντικές δουλειές, καθώς προσπαθώ να θωρακίσω την περιουσία μου από τον κορονοϊό ενόψει της ερχόμενης τουριστικής χρονιάς» ανέφερε αρχικά.

Ενώ συμπλήρωσε, σύμφωνα με το ίδιο μέσο, ότι: «Πρέπει να πάρω μέτρα για την τήρηση αποστάσεων στην ιδιοκτησία μου, καθώς εδώ το παίρνουν πολύ σοβαρά».

Τι είπε ο πατέρας του Τζόνσον για του Έλληνες

«Οι Έλληνες προσπαθούν να σταματήσουν τις μαζικές αφίξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο αλλά είναι πολύ χαρούμενοι που ήρθα εδώ. Το μόνο που ήθελαν να ξέρουν είναι από που ερχόμουν και τι θα έκανα. Με θερμομέτρησαν και μου έκαναν τεστ», ανέφερε ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον για τους Έλληνες.

Ο 79χρονος πρόσθεσε πως: «Πρέπει να δημιουργήσουμε αυτές τις αερογέφυρες το συντομότερο δυνατόν. Από όσα έχω δει οι αφίξεις των Βρετανών δεν θα κάνουν κακό στους Έλληνες αφού οι Έλληνες είναι τόσο προσεκτικοί».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo