Νέος πρόεδρος στην Ένωση Διοικητικών Δικαστών ο Παναγιώτης Δανιάς

Κατερίνα Μάνθου 01-07-2020 16:17
Νέος πρόεδρος στην Ένωση Διοικητικών Δικαστών ο Παναγιώτης Δανιάς
Η εκλογή του κ. Δανιά ήρθε μετά την αποχώρηση από το «τιμόνι» της Ένωσης της κυρίας Αγγελικής Λαϊνιώτη, λόγω συνταξιοδότησης

Νέος πρόεδρος στην Ένωση Διοικητικών Δικαστών εξελέγη ο Εφέτης Διοικητικών Δικαστηρίων Παναγιώτης Δανιάς.

Η εκλογή του κ. Δανιά ήρθε μετά την αποχώρηση από το «τιμόνι» της Ένωσης της κυρίας Αγγελικής Λαϊνιώτη, λόγω συνταξιοδότησης.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Διοικητικών Δικαστών για την εκλογή νέου προέδρου αναφέρονται τα εξής: «Μετά την αποχώρηση από την υπηρεσία, στις 30/6/2020, λόγω ορίου ηλικίας της Προέδρου Εφετών ΔΔ και Προέδρου της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών Αγγελικής Λαϊνιώτης και τη συμπλήρωση της κενής θέσης του Διοικητικού Συμβουλίου από το αναπληρωματικό μέλος Βασίλειο Μανιατόπουλο, Πρωτοδίκη ΔΔ, πραγματοποιήθηκε, την 1/7/2020, σύμφωνα με το άρθρο 12 του Καταστατικού της Ένωσης, ψηφοφορία μεταξύ των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου προκειμένου να εκλεγεί νέος Πρόεδρος. Κατά την ψηφοφορία ο Εφέτης ΔΔ Παναγιώτης Δανιάς έλαβε τέσσερις (4) ψήφους έναντι τριών (3) που έλαβε ο Εφέτης ΔΔ Βασίλης Φαϊτάς. Κατόπιν αυτών, νέος Πρόεδρος της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών εξελέγη ο Παναγιώτης Δανιάς».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo