Καστοριά - Πατέρας 25χρονου που πάλεψε με αρκούδα: Ζει από θαύμα χάρις τα δυο σκυλιά του

Newsroom L&O 01-07-2020 12:38 Τελευταία ενημέρωση: 01-07-2020 12:38
Καστοριά - Πατέρας 25χρονου που πάλεψε με αρκούδα: Ζει από θαύμα χάρις τα δυο σκυλιά του
Πώς έγινε το κακό και ο νεαρός νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και θα εγχειριστεί στο χέρι

Με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας του 25χρόνου Γιάννη, Νίκος Καμπούρης, από την Αγία Άννα του δήμου Νεστορίου Καστοριάς αφηγείται την περιπέτεια του παιδιού του που λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή, καθώς βρέθηκε να δίνει μάχη σώμα με σώμα με μία αρκούδα .

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ ο κ. Καμπούρης είπε ότι το παιδί του ζει από θαύμα και χάρη στα δύο σκυλιά που είχε μαζί του, με τα οποία εκείνο το πρωί είχε πάει για να τα εκπαιδεύσει στο κυνήγι αγριογούρουνου.

Η αρκούδα, όπως εξήγησε ο ίδιος στον πατέρα του, πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά του μη προλαβαίνοντας ο ίδιος να αντιδράσει.

«Ευτυχώς που η αρκούδα γύρισε για να κυνηγήσει τα σκυλιά που τις ορμούσαν» σημειώνει ο κ. Καμπούρης «αλλιώς σήμερα ο γιος μου δε θα ήταν ζωντανός».

Ο 25χρονος Γιάννης μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παπανικολάου Θεσσαλονίκης προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση στο χέρι, ενώ είναι καλά στην υγεία του και επικοινωνεί συνέχεια με τους δικούς του ανθρώπους.

Ο δήμαρχος Νεστορίου Χρήστος Γκοσλιόπουλος από την πλευρά του επεσήμανε ότι «θα πρέπει να μάθουμε να συμβιώνει ο άνθρωπος με την αρκούδα ωστόσο όμως θα πρέπει κάτι να γίνει ώστε να μην κινδυνεύει ούτε η αρκούδα από τον άνθρωπο ούτε ο άνθρωπος από την αρκούδα»

ΠΗΓΗ: ert.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo