17.1 C
Athens
15.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
More

    Αρχίζει η δίκη για τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή – Στο εδώλιο δύο Βούλγαροι


    Μνήμες από τη στυγερή δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή θα ξυπνήσουν σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, όπου αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Το στυγερό έγκλημα με την εν ψυχρώ εκτέλεση του επιχειρηματία είχε λάβει χώρα τον Οκτώβριο του 2018, έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα της Βούλας.
    Βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση είναι ένας 32χρονος Βούλγαρος, ο οποίος όμως αρνείται τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί, υποστηρίζοντας πως τόσο ο ίδιος όσο και ο αδελφός του, ο οποίος επίσης εμπλέκεται στη δολοφονία, είναι αθώοι. Ωστόσο, βίντεο από την ώρα της εκτέλεσης του επιχειρηματία, δείχνει, σύμφωνα με τη δικογραφία, τον κατηγορούμενο να εκτελεί τον Γ. Μακρή, φορώντας μάλιστα ένα καπέλο.
    Μάλιστα, ο κατηγορούμενος υποστηρίζει πως δεν γνώριζε τον επιχειρηματία και δεν είχε κανένα κίνητρο για να τον σκοτώσει. «Ούτε εγώ, ούτε ο αδερφός μου έχουμε σχέση με αυτό το σκληρό έγκλημα. Ήρθα στην Ελλάδα, όπως έκανα τόσες πολλές φορές στο παρελθόν, επειδή αγαπώ την Ελλάδα. Ήθελα να φέρω την οικογένειά μου και τον νεογέννητο γιο μου να ζήσουν εδώ» δηλώνει ο Βούλγαρος κατηγορούμενος. Υποστηρίζει δε πως ο σωματότυπος του άνδρα που φαίνεται στο βίντεο να δολοφονεί τον επιχειρηματία δεν ταιριάζει με τον δικό του.
    Από την πλευρά της, η Βικτώρια Καρύδα, σύζυγος και μητέρα των παιδιών του θύματος, ζητεί την παραδειγματική τιμωρία των κατηγορουμένων. «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη ότι θα κάνει ορθά τη δουλειά της, όπως άλλωστε έκανε και η Ελληνική Αστυνομία. Στο δικαστήριο θα πάρουν αυτό που τους αξίζει» λέει το μοντέλο και πρώην παίκτρια του My Style Rocks αναφερόμενη στους κατηγορούμενους.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ