20.8 C
Athens
18.5 C
Thessaloniki
Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
More

    Ισόβια και πάλι στη φόνισσα του Κορωπίου, δεν της αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό


    Ισόβια και 18 μήνες επιβλήθηκε εκ νέου από το Εφετείο στην αποκαλούμενη φόνισσα του Κορωπίου. Η ποινή της επιβλήθηκε από το Εφετείο και είναι ίδια με αυτή που της είχε επιβάλλει το πρωτοβάθμιο δικαστήριο. Ακόμη στη νεαρή γυναίκα επιβλήθηκε χρηματική ποινή 1.000 ευρώ. Στην κατηγορουμένη δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό.
    Επιπλέον, με την απόφασή του το δικαστήριο διέταξε την διαβίβαση αντιγράφων της δικογραφίας στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για να διερευνηθεί εάν ο πρώην σύντροφος της κατηγορουμένης έχει διαπράξει το αδίκημα της συνέργειας δια παραλείψεως στην πράξη της 30χρόνης.
    Το δικαστήριο διασκέφτηκε προκειμένου να λάβει την τελική απόφασή του επί των ελαφρυντικών που ζήτησαν νωρίτερα οι συνήγοροι της κατηγορουμένης (πρότερος σύννομος βίος και καλή συμπεριφορά μετά την πράξη) και αποφάσισε ότι δεν γίνεται αποδεκτό
    Ζήτησε συγγνώμη, καταπέλτης η εισαγγελέας
    Στροφή στο Θεό δήλωσε νωρίτερα σήμερα ότι έκανε η νεαρή γυναίκα που έχει καταδικασθεί για το έγκλημα στο Κορωπί.
    Η αποκαλούμενη και ως φόνισσα του Κορωπίου η οποία το καλοκαίρι του 2016 δολοφόνησε με μαχαίρι μπροστά στα μάτια των παιδιών της, μια 35χρονη γυναίκα, σύζυγο του άνδρα με τον οποίο η ίδια διατηρούσε ερωτικό δεσμό.
    Η κατηγορουμένη δικαζόταν στο Εφετείο για τις συγκεκριμένες πράξεις.
    Κατά την απολογία της ζήτησε συγνώμη από την οικογένεια του θύματος – την «συγχωρεμένη» όπως αποκαλούσε την άτυχη γυναίκα- και τα παιδιά της και είπε χαρακτηριστικά: «Ήρθα εδώ να ζητήσω συγνώμη προς όλους, και τα παιδιά της συγχωρεμένης και τα δικά μου παιδιά. Τα τελευταία χρόνια από τότε που έφυγαν τα παιδιά μου έχω περάσει πολύ δύσκολες στιγμές μέσα στη φυλακή. Είμαι πολύ πιο συνειδητοποιημένη πλέον….». Διαβάστε περισσότερα εδώ.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ