ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Πολάκης σε Μπογδάνο: Μικρέ, ακροδεξιέ, θα τα πούμε στο Εφετείο

Ειρήνη Γεωργίου 29-06-2020 11:58 Τελευταία ενημέρωση: 29-06-2020 12:03
Πολάκης σε Μπογδάνο: Μικρέ, ακροδεξιέ, θα τα πούμε στο Εφετείο
Με απειλές και φωτογραφίες της δικαστικής απόφασης απάντησε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός στο Facebook

Την αντίδραση του Παύλου Πολάκη προκάλεσε η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, σύμφωνα με την οποία το Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας έκρινε ένοχο τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας για το αδίκημα της προσβολής προσωπικότητας κάνοντας δεκτή την αγωγή του βουλευτή της ΝΔ.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Ρε κακομοίρη Μπόγδανε 10 ημέρες είχες την απόφαση στα χέρια σου (φωτό 1), αλλά δεν τολμούσες να την αναφέρεις γιατί το πρωτόδικο Δικαστήριο δέχθηκε ότι όσα είχα γράψει στο facebook για εσένα ("παράσιτο και θεραπαινίδα του καναλάρχη που σε ταΐζει είσαι και θα ήσουν" και "την κοπριά που εκτοξεύεις" κλπ) όταν είχες κατηγορήσει τον Σύριζα και τον Αλέξη Τσίπρα για την απόπειρα κατά του Παπαδήμου, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΨΕΥΔΗ, παρά μόνο ότι "δεν συνάδουν κατά το ύφος τους με το δημόσιο λόγο, με τον οποίο πρέπει να εκφράζεται δημοσίως ένας πολιτικός" (φωτό 2, 3,4).
Τι έγινε και την θυμήθηκες ξαφνικά? Μήπως σου το ζήτησε ο ξεφτίλας εργοδότης σου ο Κουρτάκης ως αντιπερισπασμό μετά την αποκάλυψη για το ανύπαρκτο site "velona& klosti.gr", μέσω του οποίου "τσίμπησε" 48.000€ το 2014 από το ΚΕΕΛΠΝΟ? (Φωτό 5 )
Δεν μασάω! Αυτόν θα τον ξεμπροστιάσω για ό,τι έχει κάνει και με σένα μικρέ ακροδεξιέ θα τα πούμε στο Εφετείο!!
Μέχρι τότε, άντε καμιά βόλτα στο Ελληνικό για να βοηθήσεις τον άλλο ακροδεξιό φίλο σου μήπως και βάλει μπροστά τις μαϊμού μπουλντόζες της Βικιπαίδεια...

Διαβάστε επίσης

Δικαστική νίκη Μπογδάνου επί Πολάκη - Στην «Κιβωτό του Κόσμου» η αποζημίωση του βουλευτή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo