«Μεγάλος Περίπατος»: Οι αλλαγές στην πλατεία Συντάγματος - Παραμένει το μποτιλιάρισμα (Βίντεο-Εικόνες)

lawandorder.gr 29-06-2020 10:12 Τελευταία ενημέρωση: 29-06-2020 10:20
«Μεγάλος Περίπατος»: Οι αλλαγές στην πλατεία Συντάγματος - Παραμένει το μποτιλιάρισμα (Βίντεο-Εικόνες)
Σε ποιους δρόμους εντοπίζονται τα προβλήματα

Το βράδυ του Σαββάτου ξεκίνησαν τα έργα του «Μεγάλου Περιπάτου» της Αθήνας στην πλατεία Συντάγματος, συνεχίζονται σήμερα και αναμένεται να ολοκληρωθούν τις επόμενες ημέρες, στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης της υλοποίησης του έργου. 

Οι παρεμβάσεις αφορούν κυρίως την κάτω πλευρά της πλατείας ενώ, με τις νέες ρυθμίσεις κυκλοφορίας, θα παραμείνουν τρεις λωρίδες κυκλοφορίας ελεύθερες για όλα τα οχήματα και μία λωρίδα κυκλοφορίας για την αποκλειστική κίνηση των λεωφορείων.

Οι εργασίες ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου, ώστε να προκληθούν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων, συνεχίστηκαν την Κυριακή και σήμερα Δευτέρα ενώ αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στην εβδομάδα.

Επιπλέον, στο τμήμα μεταξύ των οδών Ερμού και Μητροπόλεως θα δημιουργηθεί εσοχή για στάση λεωφορείων.

Ωστόσο, αυξημένη κίνηση εντοπίζεται στο κέντρο της Αθήνας σήμερα το πρωί. Τα προβλήματα παρατηρούνται σε Πανεπιστημίου και Βασιλίσσης Αμαλίας.

Επιπλέον, σύμφωνα με την Τροχαία, ουρές έχουν σχηματιστεί και σε Αθηνών - Κορίνθου/Λ. Αθηνών (είσοδος) από το ύψος του Ελαιώνα, στην Αθηνών - Λαμίας τόσο στην είσοδο - κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών, όσο και στην έξοδο - Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη.

Ταλαιπωρία για τους οδηγούς επικρατεί και στη λεωφόρο Κηφισίας: στην άνοδο τα προβλήματα ξεκινούν από το ύψος του Ψυχικού, ενώ στην κάθοδο από Φιλοθέη.

Τέλος, προβλήματα εντοπίζονται και σε λεωφόρο Ηλιουπόλεως και Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη -ρεύμα προς Πειραιά).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo