Η απόλυση εγκύου από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και το παρασκήνιο

Newsroom L&O 28-06-2020 11:20 Τελευταία ενημέρωση: 28-06-2020 11:20
Η απόλυση εγκύου από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και το παρασκήνιο
Έγινε παρέμβαση από την Κουμουνδούρου για να την επαναπροσλάβει αλλά ο βουλευτής αρνήθηκε κατηγορηματικά - Η συνέχεια θα δοθεί στο δικαστήριο

Την παράνομη απόλυσή της από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει στην «Εφ.Συν.» επιστημονική συνεργάτιδα, η οποία υποστηρίζει πως, παρά το γεγονός ότι ήταν έγκυος την περίοδο της απομάκρυνσής της από τη θέση της, ο βουλευτής αρνείται να την επαναπροσλάβει, αγνοώντας επιδεικτικά τον νόμο.

Από την πλευρά του ο βουλευτής σε εξώδικο που της έστειλε, μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι η πρώην συνεργάτιδά του δεν τον είχε ενημερώσει για την κατάστασή της και πως χρησιμοποιεί την εγκυμοσύνη της για να εξασφαλίσει το εργασιακό της μέλλον, ενώ παράλληλα την κατηγορεί για εκβιαστική συμπεριφορά εις βάρος του.Ο λόγος για τον βουλευτή Λάρισας και προερχόμενο από τους ΑΝ.ΕΛΛ., Βασίλη Κόκκαλη, και μία εκ των δύο επιστημονικών συνεργατών του, η οποία υπέγραψε σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου με ημερομηνία την 8η Ιουλίου 2019.

Η συνέχεια θα δοθεί στο δικαστήριο αλλά το ενδιαφέρον είναι ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε παρέμβαση από την Κουμουνδούρου για να την επαναπροσλάβει,αλλά ο Κόκκαλης αρνήθηκε κατηγορηματικά. Μάλιστα δεν μπήκε καν σε διάλογο με τον Μ. Καλογήρου που τον κάλεσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo