ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Δικαστική νίκη Μπογδάνου επί Πολάκη - Στην «Κιβωτό του Κόσμου» η αποζημίωση του βουλευτή

Newsroom L&O 28-06-2020 09:41
Δικαστική νίκη Μπογδάνου επί Πολάκη - Στην «Κιβωτό του Κόσμου» η αποζημίωση του βουλευτή
Για ποιο αδίκημα κρίθηκε ένοχος ο βουλευτής Χανίων ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης - Πόσες χιλιάδες ευρώ θα του κοστίσει

Την συκοφαντική χυδαιολογία του στο facebook πλήρωσε ο βουλευτής Χανίων ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, καθώς το Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας τον έκρινε ένοχο για το αδίκημα της προσβολής προσωπικότητας, κάνοντας δεκτή την αγωγή του βουλευτή Α Αθήνας ΝΔ, Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

Επαναλαμβανόμενη φρασεολογία όπως «συμπλεγματικό αμόρφωτο υποκείμενο», «ανάπηρη πνευματική μετριότητα», «παράσιτο και θεραπαινίδα του καναλάρχη», μεταξύ πολλών άλλων, αλλά και επιδοκιμασίες του πρώην υπουργού σε σχόλια όπως «φαλακρή πόρνη του ΣΚΑΪ», οδήγησαν τον δημοσιογράφο και νυν βουλευτή ΝΔ στο να καταφύγει το 2017 στη Δικαιοσύνη.

Το «αψύ», κατά τον στενό του φίλο και πρώην πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ύφος του Παύλου Πολάκη κρίθηκε τελικώς από το δικαστήριο πως παραβιάζει την ελληνική νομοθεσία και έτσι θα του κοστίσει 7000 ευρώ, που τώρα υποχρεούται να καταβάλει στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, σύμφωνα με το meaculpa.gr.

«Η Ελληνική Δικαιοσύνη έκανε δεκτή αγωγή που κατέθεσα το 2017 εναντίον του Παύλου Πολάκη για προσβολή προσωπικότητας με τον ποινικολόγο-ήρεμη δύναμη, σύμβουλο ΔΣΑ και συναγωνιστή, Δημήτρη Χρ. Αναστασόπουλο. Οι επαναλαμβανόμενες, χυδαίες ύβρεις κόστισαν στον βουλευτή Χανίων ΣΥΡΙΖΑ €7000, που, πλην εξόδων, θα δοθούν στην Κιβωτό του Κόσμου», ‬ανήρτησε από την πλευρά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο βουλευτής Α Αθήνας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo