Ηγουμενίτσα: Έκρυβε 81 κιλά κάνναβη στο φορτηγό του! (βίντεο & εικόνα)

Μιχάλης Τεζάρης 26-06-2020 16:58 Τελευταία ενημέρωση: 26-06-2020 16:58
Ηγουμενίτσα: Έκρυβε 81 κιλά κάνναβη στο φορτηγό του! (βίντεο & εικόνα)
Συνελήφθη από την αστυνομία 52χρονος που είχε φτιάξει ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στην πλάτη των καθισμάτων το οχήματός

Με 81 κιλά κάνναβη στα... καθίσματα του φορτηγού του κυκλοφορούσε 52χρονος στην Ηγουμενίτσα! Το απόγευμα της Τετάρτης, μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, συνελήφθη ο οδηγός του οχήματος για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.

Ο συλληφθείς οδηγούσε φορτηγό, εντός του οποίου είχε κρύψει τα ναρκωτικά σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στην πλάτη των καθισμάτων και στο αμάξωμα του οχήματος. Συνολικά, βρέθηκαν 15 συσκευασίες  που περιείχαν  ακατέργαστη κάνναβη, με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή τους.

Το βίντεο είναι διαφωτιστικό για το σημείο όπου είχε κρύψει ο 52χρονος τις 15 συσκευασίες με τα ναρκωτικά.

Κατασχέθηκαν:

  •  ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 81 κιλών
  •  το χρηματικό ποσό των 1.250 ευρώ
  •  Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο
  •  κινητό τηλέφωνο

Όπως προέκυψε από την έρευνα, την ανωτέρω ποσότητα είχε παραλάβει προηγουμένως από άγνωστο άτομο, με σκοπό την περαιτέρω μεταφορά και παράδοση της.

Η σύλληψη του ανωτέρω επετεύχθη στο πλαίσιο δράσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών για την αποτροπή εισαγωγής στη χώρα μας ποσοτήτων ναρκωτικών και διάχυσή τους στις εγχώριες παράνομες αγορές, σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και Όπλων του Σ.Δ.Ο.Ε. Αττικής.

Για το σκοπό αυτό, συγκροτήθηκαν μικτά συνεργεία επιτηρήσεως και ελέγχου σε σημεία της οριογραμμής Αλβανίας και Ελλάδας στο νόμο Θεσπρωτίας, από κοινού με την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και Όπλων του Σ.Δ.Ο.Ε. Αττικής.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε ενώπιον του Κ.Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo