20.2 C
Athens
12.8 C
Thessaloniki
Τρίτη 23 Απριλίου 2024
More

    Αποκάλυψη L&O: Αυτό είναι ένα από τα σκευάσματα του ψευτογιατρού – Το είχε χορηγήσει σε κανονικό γιατρό! (εικόνα)


    Με στόχο την πλήρη αποκάλυψη της επικίνδυνης δράσης του απατεώνα Νίκου Κοντοστάθη που προφυλακίστηκε με την κατηγορία των ανθρωποκτονιών κατά συρροή, το L&O, συνεχίζει την δημοσιογραφική έρευνα σχετικά με το εύρος των έκνομων ενεργειών του.
    Έτσι, μετά την αποκάλυψη e-mail του απατεώνα με οδηγίες για «την θεραπεία του καρκίνου», δημοσιεύουμε φωτογραφία με σκεύασμα που έδωσε ο ψευτογιατρός, σε έναν κανονικό γιατρό(!), για την αντιμετώπιση της ατοπικής δερματίτιδας.
    Το σκεύασμα φέρει την ονομασία «INT-NP» και έχει τα στοιχεία του απατεώνα που αδιαφορούσε για τις συνέπειες που θα είχαν οι τακτικές του στα θύματά του.
    Συγκεκριμένα γράφει Dr N.KONTOS και συστήνει στο θύμα του, να λαμβάνει ένα χάπι την ημέρα.
    Αυτά είναι ένα μόνο μέρος από τα στοιχεία που έχουν οι αρχές στη διάθεσή τους, ενώ κάθε μέρα που περνάει, οι καταγγελίες εναντίον του Κοντοστάθη αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο.
    Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι από χτες, Δευτέρα, που δόθηκαν με εντολή εισαγγελέα τα στοιχεία του στη δημοσιότητα, με τη ΓΑΔΑ έχουν επικοινωνήσει πάνω από 30 θύματά του, με μία καταγγελία, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, να αφορά θάνατο ασθενούς που… κούραρε ο γιατρός-«μαϊμού».
    Διαβάστε και:
    Υπόθεση ψευτογιατρού: Πού στρέφεται τώρα η ανάκριση, τι αναμένεται να ζητήσει ο κατηγορούμενος
    Γιατρός-«μαϊμού»: Αποδέχεται μόνο τις παραστάσεις σε κλινικές – Τι λέει ο δικηγόρος του (βίντεο)



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ