Επεισοδιακή καταδίωξη δραστών στην Κρήτη - Ομολόγησαν τον εμπρησμό στη μάντρα

Newsroom L&O 23-06-2020 11:03 Τελευταία ενημέρωση: 23-06-2020 11:04
ΕΙΚΌΝΑ: cretalive
Επεισοδιακή καταδίωξη δραστών στην Κρήτη - Ομολόγησαν τον εμπρησμό στη μάντρα
Η σύλληψη έγινε στις 23.30 στον κόμβο Καλλιθέας επί της Εθνικής Οδού Ηρακλείου Αγίου Νικολάου

Ομολόγησαν τον εμπρησμό στην επιχείρηση στο Γιόφυρο, στο Ηράκλειο της Κρήτης, ο 30χρονος και η 40χρονη από τη Χερσόνησο, που συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου ως υπαίτιοι, μετά από τις συντονισμένες ενέργειες των υπαλλήλων του Ανακριτικού Γραφείου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Η σύλληψη ωστόσο ήταν άκρως επεισοδιακή και σχεδόν κινηματογραφική, αφού προηγήθηκε καταδίωξη από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου χθες το βράδυ, στους δρόμους του Ηρακλείου. Η σύλληψη έγινε στις 23.30 στον κόμβο Καλλιθέας επί της Εθνικής Οδού Ηρακλείου Αγίου Νικολάου.

Στην απολογία τους, σύμφωνα με το cretalive, αποδέχθηκαν τις κατηγορίες και κατόπιν εισαγγελικής εντολής κρατήθηκαν και θα οδηγηθούν σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα.Υπενθυμίζεται ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε για εκδήλωση πυρκαγιάς στις 21-06-2020 και περί ώρα 01.30 σε προαύλιο χώρο εντός περιφραγμενης - φυλασσομενης επιχείρησης στο Γιόφυρο Ηρακλείου. Κατά την Αυτοψία διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά οφείλεται σε κακόβουλη ενέργεια δράστη/ων που με την ρίψη φλεγόμενου αντικειμένου εξωτερικά της επιχείρησης την προκάλεσε/σαν.

Υλικές ζημιές προκλήθηκαν σε αποθηκευμένα προϊόντα της επιχείρησης στον προαύλιο χώρο καθώς και σε δεκατρία 13 σταθμευμένα αυτοκίνητα σε γειτνιάζουν υπαίθριο χώρο.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Τι ψάχνουν οι αρχές για τη μεγάλη πυρκαγιά σε μάντρα αυτοκινήτων

Κρήτη: Εντοπίστηκαν οι δράστες του εμπρησμού στη μάντρα αυτοκινήτων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo