22 C
Athens
16.1 C
Thessaloniki
Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
More

    Αποκάλυψη L&O: E-mail του γιατρού-«μαϊμού» με οδηγίες για θεραπεία του καρκίνου (εικόνα)


    Σε μια αποκάλυψη σχετικά με την δράση του απατεώνα γιατρού που προφυλακίστηκε και κατηγορείται για ανθρωποκτονίες κατά συρροή προχωρά το Law and Order, που φέρνει για πρώτη φορά στη δημοσιότητα έγγραφο με την υπογραφή του Νίκου Κοντοστάθη, ως Dr Nicholas Kontos, που υπογράφει στο τέλος ως Νευροχειρουργός και Νευροογκολόγος.
    Μάλιστα, ο ψευτογιατρός κάνει αναφορά και στο Θεό, καθώς το e-mail καταλήγει με τη φράση «Ό,τι απορίες έχετε θα τις διευκρινήσουμε, καλή αρχή και ο θεός μεθ ημών».
    Στο έγγραφο-ντοκουμέντο που ποκαλύπτει το L&O, ο απατεώνας επικοινωνεί για πρώτη φορά με ένα απο τα θύματά του και δίνει οδηγίες σχετικά με τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσει ώστε «να γίνει η αποτοξίνωση του οργανισμού».
    Ο ψευτογιατρός κάνει αναφορά και σε ονομασίες δικών του σκευασμάτων «σύμφωνα με το πρόγραμμα». Αυτό ήταν το πρόγραμμα που -σύμφωνα με τις αρχές- έδινε στα θύματά του για να θεραπεύσουν… δια παντός τον καρκίνο και ήταν η αφορμή για να σταματήσουν τα θύματά του τις θεραπείες που μέχρι τότε λάμβαναν.
    Μάλιστα, καλούσε τα θύματά του να διαβάσουν με προσοχή το πρόγραμμα και να το κατανοήσουν. To πρόγραμμα είχε 4 φάσεις και διαρκούσε 5 εβδομάδες. Ένα διάστημα που εξελισσόταν ιδιαιτέρως επίπονο για όσους το ακολουθούσαν, καθώς -όπως αναφέρουν οι πληροφορίες- η εξαντλητική δίαιτα και η έλλειψη σωστής διατροφής σε συνδυασμό με τη φαρμακευτική αγωγή, προκαλούσε απώλεια βάρους, συνοδεία σπασμών και εμετών στον ασθενή.
    Διαβάστε και:
    Υπόθεση ψευτογιατρού: Πού στρέφεται τώρα η ανάκριση, τι αναμένεται να ζητήσει ο κατηγορούμενος
    Γιατρός-«μαϊμού»: Αποδέχεται μόνο τις παραστάσεις σε κλινικές – Τι λέει ο δικηγόρος του (βίντεο)



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ