ΠΟΜΕΝΣ: Η ελληνική δικαιοσύνη μίλησε - Απορρίφθηκε το Σωματείο ΕΜΘ-ΕΠΟΠ

lawandorder.gr 22-06-2020 10:31
ΠΟΜΕΝΣ: Η ελληνική δικαιοσύνη μίλησε - Απορρίφθηκε το Σωματείο ΕΜΘ-ΕΠΟΠ
H απόφαση δεν αποτελεί έκπληξη για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών

«Απολύτως αναμενόμενη εξέλιξη» χαρακτηρίζει με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών την απόρριψη του Σωματείου ΕΜΘ-ΕΠΟΠ από το Ειρηνοδικείο Αθηνών με απόφαση της προηγούμενη Παρασκευής.

Σύμφωνα με την ΠΟΜΕΝΣ «για όποιον γνωρίζει στοιχειωδώς να διαβάζει το νόμο (άρθρ. 30Γ Ν.1264/1982) που προβλέπει και απαιτεί ενιαία συνδικαλιστική εκπροσώπηση στις Ένοπλες Δυνάμεις» η απόφαση δεν αποτελεί έκπληξη.

Στη σχετική ανακοίνωση σημειώνεται ακόμη: «Η διάσπαση και διαίρεση των συναδέλφων με βάση την προέλευση είναι "βούτυρο στο ψωμί" της εκάστοτε ηγεσίας, αποδυναμώνει τη φωνή μας και μειώνει τη δύναμή μας. Τα προβλήματα των στρατιωτικών είναι ενιαία, οι διεκδικήσεις μας και οι αγώνες για βελτίωση είναι και πρέπει να παραμείνουν κοινοί. Ασφαλώς και υπάρχουν ειδικότερα ζητήματα που απασχολούν συγκεκριμένες κατηγορίες, όμως η επεξεργασία των ζητημάτων αυτών γίνεται αποτελεσματικότερα, πιο αντικειμενικά και επομένως οι προτεινόμενες λύσεις είναι πιο πειστικές όταν προέρχονται από έναν φορέα που μεριμνά και ενδιαφέρεται για το συμφέρον όλων των συναδέλφων».

Ακόμη, η ΠΟΜΕΝΣ δηλώνει ότι επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμη ενέργεια, ενώ καλεί όλους «να καταδικάσουν και να απαξιώσουν τέτοιες ενέργειες, που μόνο κακό προξενούν στο συνδικαλιστικό μας κίνημα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo