ΠΟΜΕΝΣ και ΕΣΠΕΑΜ/Θ στο Επιτηρητικό Φυλάκιο «1» στις Καστανιές του Έβρου

lawandorder.gr 21-06-2020 17:33
ΠΟΜΕΝΣ και ΕΣΠΕΑΜ/Θ στο Επιτηρητικό Φυλάκιο «1» στις Καστανιές του Έβρου
Επίσκεψη στο Φυλάκιο «1» στα ελληνοτουρκικά σύνορα του Έβρου

Επίσημη επίσκεψη στο νομό Έβρου προκειμένου να τιμήσει τη δύναμη ψυχής που καταβάλλουν όλοι οι στρατιωτικοί, στα  ακριτικά σύνορα του Έβρου, όπου έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη αντιμετώπισης, της παράνομης εισβολής μεταναστών στη Χώρα μας, πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ) και της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΕΣΠΕΑΜ/Θ).

Συγκεκριμένα την Τρίτη 16 Ιουνίου 2020 Μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων ΠΟΜΕΝΣ και ΕΣΠΕΑΜ/Θ, επισκέφθηκαν κατόπιν σχετικής άδειας του Διοικητή του Δ΄Σώματος Στρατού Αντιστρατήγου  Άγγελου Ιλαρίδη, και ενημέρωσης της Ηγεσίας του Γενικού Επιτελείου Στρατού, το Επιτηρητικό Φυλάκιο «1» (ΕΦ 1)  στα Ελληνοτουρκικά σύνορα στις Καστανιές του Έβρου.

Τα μέλη της αντιπροσωπείας έγιναν δεκτά με θέρμη, από τον Διοικητή της 3 ης  Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας «Ρίμινι», Ταξίαρχο Θεόδωρο Χατζηγεωργίου, ο οποίος αφού τους καλωσόρισε στο χώρο, τους ενημέρωσε για τα γεγονότα τα οποία έλαβαν χώρα  στην περιοχή, όλο το προηγούμενο διάστημα,  όπου και δόθηκε μάχη από τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας για να διαφυλάξουν την ασφάλεια των συνόρων της Πατρίδας μας.

Στη συνέχεια τα μέλη της αντιπροσωπείας συνοδευόμενα από τον Διοικητή της Ταξιαρχίας και τον Διοικητή του Φυλακίου, ξεναγήθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο του Επιτηρητικού Φυλακίου «1» (ΕΦ 1).

Ακολούθησε η απόδοση αναμνηστικής πλακέτας από το Διοικητή της Ταξιαρχίας, στον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας ευχαριστώντας τον, για το ενδιαφέρον και τη συμπαράσταση που επέδειξαν η ΠΟΜΕΝΣ και η ΕΣΠΕΑΜ/Θ, στα στελέχη και τους στρατιώτες μας που υπηρετούν στην ακριτική αυτή περιοχή.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Δημήτριος Ρώτας, ευχαρίστησε τον κ. Χατζηγεωργίου, για την θερμή φιλοξενία και τον ενημέρωσε για την υλοποίηση της απόφασης της ΠΟΜΕΝΣ και των πρωτοβάθμιων Ενώσεων της, να διαθέσουν μέρος των εισφορών των συναδέλφων μας:

Για την προμήθεια υλικών και τις εργασίες που πραγματοποιούνται για την Αμυντική θωράκιση των συνόρων της Πατρίδας μας.

Για την προμήθεια ηλεκτρικής συσκευής για τον περαιτέρω εξοπλισμό του Επιτηρητικού Φυλακίου 1 (ΕΦ 1).

Συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην συλλογική προσπάθεια που καταβάλλεται, καλώντας παράλληλα, τους φορείς και επιχειρήσεις της Πατρίδας μας, τις ομοσπονδίες, τους συλλόγους και τις υπόλοιπες ενώσεις των στρατιωτικών, να συνταχθούν στην πρωτοβουλία αυτή της ΠΟΜΕΝΣ, προσφέροντας την υποστήριξη τους, στους ήρωες  των συνόρων μας και στην αμυντική θωράκιση της χώρας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo