14.3 C
Athens
11.6 C
Thessaloniki
Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
More

    Επίθεση με βιτριόλι: Στο «μικροσκόπιο» των αρχών το ενδεχόμενο η 35χρονη να είχε στοχοποιήσει και άλλη γυναίκα


    Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών για την υπόθεση της επίθεσης με το βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας. Μια ημέρα μετά την προφυλάκιση της 35χρονης η οποία φέρεται να ήταν εκείνη που έριξε το καυστικό υγρό στην άτυχη λογίστρια, στις 20 Μαΐου, έξω από το γραφείο της στην Καλλιθέα, στο «μικροσκόπιο» των αρχών μπαίνει, σύμφωνα με πληροφορίες, το ενδεχόμενο, η κατηγορουμένη να είχε στοχοποιήσει και άλλη γυναίκα, για την οποία ίσως να είχε πιστέψει ότι μπορεί να αποτελούσε και εκείνη, όπως και η Ιωάννα, ερωτική αντίζηλο της. Δηλαδή, μια γυναίκα που σύμφωνα με την οπτική της κατηγορουμένης, ίσως να διεκδικούσε ερωτικά τον 40χρονο σύντροφό της. Ωστόσο, ο άνδρας αυτός κατέθεσε στις αρχές και δήλωσε πως είχε «ελεύθερη ερωτική σχέση» με την 35χρονη, ενώ χθες έκανε γνωστό η τελευταία φορά που συναντήθηκε μαζί της ήταν πριν από οχτώ μήνες!
    Το παραπάνω ενδεχόμενο, δηλαδή και άλλη γυναίκα να είχε μπει στο στόχαστρο της κατηγορουμένης, εξετάζεται καθώς μεταξύ των αντικειμένων που κατασχέθηκαν από το σπίτι της 35χρονης, είναι και ιδιόχειρα σημειώματά της στα οποία η ίδια αναφέρεται σε μια κοπέλα κάτω των 30 ετών αλλά και σε μια άλλη από τον εργασιακό της χώρο. «Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη, μια ξανθιά φίλη μου. Θα μάθω ότι θα χωρίσει. Πρέπει να προσέξω και μια μελαχρινή από τη δουλειά μου», αναφέρει η 35χρονη σε ένα από αυτά τα σημειώματα ενώ σε άλλο η φερόμενη ως δράστιδα γράφει: «Θα με απασχολήσουν τα συναισθηματικά μου, λίγο τα επαγγελματικά μου και κάποια ερωτήματα για τον… (αναφέρει το όνομα του 40χρονου φίλου της). Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη, μια ξανθιά φίλη μου». Αξίζει να σημειωθεί πως από τις αρχές δεν περνά απαρατήρητο και το γεγονός ότι η νεαρή γυναίκα όταν συνελήφθη είχε στην τσάντα της μια περούκα…
    Την ίδια ώρα, η κατηγορουμένη μετά την προφυλάκισή της οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού και σε απομονωμένο χώρο. «Περίμενα έστω μία συγγνώμη», δήλωσε η άτυχη Ιωάννα μετά την είδηση της προφυλάκισης της 35χρονης. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Απόστολο Λύτρα, ο οποίος μίλησε στον Ant1, μετά την απόφαση για την προφυλάκιση της 35χρονης, υπάρχει μία μικρή ανακούφιση και η Ιωάννα περιμένει την τελική δικαίωσή της. «Ατυχές να λένε ότι η κατηγορούμενη δεν τρώει. Η Ιωάννα δεν μπορεί να φάει» συμπλήρωσε ο δικηγόρος της 34χρονης και προσέθεσε: «Ακούστηκε από τον συνάδελφό μου ότι η κατηγορούμενη δεν τρώει. Φτάνουμε στο σημείο να λέμε για την κατηγορούμενη τι κάνει όταν η Ιωάννα η οποία πραγματικά δεν τρώει επειδή δεν μπορεί να φάει. Όταν έχουμε μια κοπέλα που είναι 20 μέρες στο νοσοκομείο και θα μείνει τρεις μήνες ακόμα, θα υποβληθεί σε 30 χειρουργεία νομίζω ότι είναι ατυχής συγκυρία να ακουστεί αυτό το πράγμα».



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ