20.1 C
Athens
14.6 C
Thessaloniki
Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
More

    Υπόθεση Βιτριόλι: Αυτά είναι τα χειρόγραφα της 35χρονης – Είχε φωτό του σπιτιού της Ιωάννας στο κινητό της


    Ένα νέο σημαντικό στοιχείο βρέθηκε στο κινητό της 35χρονης που πέρασε σήμερα την πόρτα του ανακριτή κατηγορούμενη ως δράστις της επίθεσης με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας και κρίθηκε ομόφωνα προφυλακιστέα.
    Στο μεταξύ το lawandorder.gr εξασφάλισε και φέρνει στη δημοσιότητα τα χειρόγραφα που εντόπισαν οι αστυνομικοί στο σπίτι της κατηγορούμενης.
    Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο τηλέφωνό της -που εν αντιθέσει με την ίδια συνεχίζει να «μιλάει»- μια φωτογραφία από την είσοδο του σπιτιού της άτυχης Ιωάννας η οποία τραβήχτηκε το 2019! Το στοιχείο αυτό μαρτυράει ότι η κατηγορούμενη για την ειδεχθή πράξη είχε βάλει στο στόχαστρό της και σχεδίαζε πώς θα βλάψει το νεαρό κορίτσι εδώ και πάρα πολύ καιρό.
    Είχε τοποθετήσει συσκευή GPS στο αυτοκίνητο της Ιωάννας
    Επιπλέον η 35χρονη που μέχρι τώρα αρνείται τις κατηγορίες που της αποδίδονται και αναμένεται από στιγμή σε στιγμή να γίνει γνωστό αν συνέχισε τη στάση αυτή και ενωπιον του ανακριτή, είχε προμηθευτεί συσκευή δορυφορικού εντοπισμού GPS του αυτοκινήτου της Ιωάννας. Με αυτήν φαίνεται πως μπορούσε να παρακολουθεί τις κινήσεις της Ιωάννας, γνωρίζοντας πού βρίσκεται ανά πάσα στιγμή.
    Τα χειρόγραφα
    Οι αστυνομικοί ερευνώντας τα χειρόγραφα της 35χρονης, που βρέθηκαν στο σπίτι της, δίνουν προσοχή στις περιγραφές που κάνει για άλλες γυναίκες που μπορεί να μην είναι μόνο η 34χρονη Ιωάννα.
    «Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη. Φοβάμαι μια μελαχρινή – καστανή, κάτι έχει κάνει. Θα επιστρέψει μια γυναίκα από το παρελθόν του. Προβληματίζομαι παρά πολύ για το μέλλον…», γράφει κάπου.
    «Προβληματίζομαι παρά πολύ για το μέλλον…» αναφέρει αλλού, ενώ σε άλλο σε σημείο λέει: «Δουλειά να προσέχω-φίδι….έχει φίδι στη δουλειά του…πρόσωπο πρόβλημα στο νοσοκομείο ή μπορεί να πάμε ταξίδι να το προτείνει».
    Προφυλακιστέα η 35χρονη για την επίθεση με το βιτριόλι – Αμίλητη στον ανακριτή (Βίντεο)



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ