16.1 C
Athens
12.3 C
Thessaloniki
Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
More

    Πέρασε την πόρτα του ανακριτή η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με το βιτριόλι


    Πέρασε το κατώφλι του ανακριτή πριν από λίγο η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας, στις 20 Μαΐου, στην Καλλιθέα.
    Μέχρι αυτή την ώρα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα θα αρνηθεί κατά την απολογία της την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση σε βάρος της συντοπίτισσάς της Ιωάννας, παρά τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στη δικογραφία και τα οποία, σύμφωνα με τις αρχές, αποδεικνύουν και την εμπλοκή της στην φρικτή αυτή υπόθεση.
    Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο συνήγορός της να υποβάλλει ενώπιον του ανακριτή αίτημα για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης. Ο ίδιος έχει άλλωστε αναφέρει πως η εντολέας του είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και είναι χωρίς ύπνο και φαγητό επί τέσσερις ημέρες. «Είναι σαν να μην την αφορά. Σαν να είναι ένα τρίτο πρόσωπο, απομακρυσμένο που δεν το αφορά αυτή η υπόθεση», δήλωσε ο κ. Κεχαγιογλου για την 35χρονη σημειώνοντας ότι νιώθει αποστροφή για την όλη υπόθεση.
    Όπως όλα δείχνουν η κατηγορούμενη επιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα γιατί πίστευε ότι ήταν η αντίζηλος της στην σχέση της με ένα 40χρονο άνδρα. Μάλιστα, χθες, ο τηλεοπτικός σταθμός Mega έφερε στο φως και ένα ακόμη ιδιόχειρο σημείωμα της κατηγορουμένης στο οποίο αναφέρει για την σύντροφο της: «Αυτός, με αυτόν πορεύομαι, ξαφνικά εκεί που είναι μόνος του και θέλει να με δει κάποια του κολλάει. Αλλά δεν κάνει κάτι. Με κρατάει στα χέρια του. Θα φύγω από τη ζωή του ή θα με διώξει;»
    Τα κρίσιμα ερωτήματα
    Κατά την απολογία της, η πάντως η 35χρονη θα ερωτηθεί καταρχάς για το πώς προμηθεύτηκε το βιτριόλι το οποίο φέρεται να έριξε στην Ιωάννα αλλά και για τους λόγους που είχε μέσα στην τσάντα της, ακόμη και τη στιγμή που την είχαν πλησιάσει οι αστυνομικοί για την οδηγήσουν στο αστυνομικό τμήμα, την περούκα και την τηλεκάρτα – τα δυο δηλαδή βασικά στοιχεία την πρόδωσαν.
    Ακόμη, η κατηγορουμένη θα δεχθεί ερωτήσεις για το «κρυφό» προφίλ που φέρεται να είχε το Facebook αλλά και για το εάν παρακολουθούσε την Ιωάννα από τον περασμένο Ιανουάριο έξω από το σπίτι της στο Μοσχάτο.
    Και αυτό καθώς στην ογκώδη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση υπάρχει μαρτυρία την οποία δημοσίευσε το περασμένο Σάββατο το «L&O» σύμφωνα με την οποία μια γυναίκα βρίσκονταν συνεχώς κάτω από την πολυκατοικία της Ιωάννας, με αποτέλεσμα να την δουν οι γείτονες και να την προειδοποιήσουν ότι θα φωνάξουν την αστυνομία.
    Υπόθεση βιτριόλι: Η 35χρονη είχε εμμονή και με μία μελαχρινή γυναίκα – Αποκαλυπτικοί μονόλογοι



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ