16.4 C
Athens
13.4 C
Thessaloniki
Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
More

    Επίθεση με βιτριόλι: Τα κρίσιμα ερωτήματα που θα κληθεί να απαντήσει η 35χρονη κατηγορούμενη


    Την απολογία της ενώπιον του ανακριτή προετοιμάζει η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη συντοπίτισσά της Ιωάννα, στις 20 Μαΐου στην Καλλιθέα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η κατηγορούμενη, που βαρύνεται με το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση αλλά και το πλημμέλημα της απείθειας, συνεχίζει να αρνείται κάθε εμπλοκή της στην υπόθεση και είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.
    Ωστόσο, όταν έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τον ανακριτή, η νεαρή γυναίκα θα πρέπει να δώσει πειστικές απαντήσεις σε σειρά ερωτημάτων που μοιραία θα της τεθούν. Διαφορετικά, δεν αποκλείεται να βρεθεί αντιμέτωπη ακόμη και με το ενδεχόμενο της προφυλάκισης, δεδομένου ότι για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με το οποίο βαρύνεται προβλέπεται προσωρινή κράτηση.
    Κατά την απολογία της, η οποία έχει οριστεί για την ερχόμενη Τρίτη, η 35χρονη θα ερωτηθεί καταρχάς για το πώς προμηθεύτηκε το βιτριόλι το οποίο φέρεται να έριξε στην Ιωάννα αλλά και για τους λόγους που είχε μέσα στην τσάντα της, ακόμη και τη στιγμή που την είχαν πλησιάσει οι αστυνομικοί για την οδηγήσουν στο αστυνομικό τμήμα, την περούκα και την τηλεκάρτα – τα δυο δηλαδή βασικά στοιχεία την πρόδωσα.
    Ακόμη, η κατηγορουμένη θα δεχθεί ερωτήσεις για την σχέση της με το θύμα άλλα και τον άνδρα με τον οποίο είχε σχέση, για το «κρυφό» προφίλ που φέρεται να είχε το Facebook και κυρίως για τον αν παρακολουθούσε την Ιωάννα από τον περασμένο Ιανουάριο έξω από το σπίτι της στο Μοσχάτο.
    Και αυτό καθώς στην ογκώδη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση υπάρχει μαρτυρία την οποία δημοσίευσε το περασμένο Σάββατο το lawandorder.gr σύμφωνα με την οποία μια γυναίκα βρίσκονταν συνεχώς κάτω από την πολυκατοικία της Ιωάννας, με αποτέλεσμα να την δουν οι γείτονες και να την προειδοποιήσουν ότι θα φωνάξουν την αστυνομία.
    Μάλιστα, σύμφωνα με τη συγκεκριμένη μαρτυρική κατάθεση, η μυστηριώδης γυναίκα όταν οι γείτονες αντιλήφθηκαν την επίμονη και περίεργη παρουσία της στην περιοχή τους και της έκαναν παρατήρηση εκείνη, «έκανε συνέχεια το σταυρό της, με νευρικό τρόπο»….



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ