15 C
Athens
13.6 C
Thessaloniki
Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
More

    Επίθεση με βιτριόλι: «Η Ιωάννα δεν ήταν κάπου μπλεγμένη, είχε ανέβει πολύ στη δουλειά της τελευταία»


    «Δεν πιστεύω ότι ήταν κάπου μπλεγμένη….». Αυτό κατέθεσε, μεταξύ άλλων, στους αστυνομικούς φίλη της άτυχης Ιωάννας, η οποία στις 20 Μαΐου δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι ενώ πήγαινε στη δουλειά της. Κατηγορούμενη για την υπόθεση είναι μια 35χρονη γυναίκα, η οποία επρόκειτο να απολογηθεί για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, την ερχόμενη Τρίτη.
    Οι αστυνομικοί πριν οδηγηθούν στην σύλληψη της 35χρονης είχαν λάβει καταθέσεις από πολλά πρόσωπα του περιβάλλοντος της 34χρονης Ιωάννας, μεταξύ αυτών και μια φίλη της κοπέλας, από το 2016. Οι δυο γυναίκες είχαν γνωριστεί σε σχολή χορού και μάλιστα είχαν πάει μαζί για μπάνιο τον περασμένο Μάιο, λίγα 24ωρα πριν η Ιωάννα δεχθεί την επίθεση.
    Οι αστυνομικοί ρωτούν την γυναίκα για τη ζωή της φίλης της αλλά και για τον χωρισμό της 34χρονης από τον φίλο της Α. «Η Ιωάννα μου είπε ότι χώρισε με τον Α. ύστερα από ένα καυγά που είχαν. Γενικά στη διάρκεια της σχέσης τους είχαν αρκετές φορές διαφωνήσει αλλά στο τέλος πάντα τα έβρισκαν. Ο Α. φαίνονταν ότι την ήθελε πολύ», κατέθεσε η κοπέλα για να απαντήσει στη συνέχεια ως εξής στις ερωτήσεις τω αστυνομικών:
    Ερώτηση: Γνωρίζεις ποια ήταν η αιτία του χωρισμού τους;
    Απάντηση: Από ότι μου είπε η Ιωάννα ο Α. είχε δει χωρίς την άδεια της κάποια αρχεία που είχε σε ένα σκληρό δίσκο. Συγκεκριμένα, είδε φωτογραφίες που είχε από ταξίδια που είχε πάει παλιότερα, φωτογραφίες που είχε με φίλους και με πρώην σχέσεις της. Αυτό το πράγμα ενόχλησε πολύ την Ιωάννα και για το λόγο αυτό τσακώθηκαν και χώρισαν από ότι ξέρω.
    Ερώτηση: Γνωρίζεις αν είχε προσωπικά προβλήματα με κάποιο άτομο ή αν ασχολούνταν με κάποια παράνομη δραστηριότητα;
    Απάντηση: Δεν πιστεύω ότι η Ιωάννα ήταν κάπου μπλεγμένη. Αντίθετα ξέρω ότι είχε ανέβει πολύ στη δουλειά της τον τελευταίο καιρό και την εκτιμούσε ιδιαίτερα και ο προϊστάμενός της και οι συνάδελφοί της. Επίσης δεν ξέρω αν είχε κάποια πρόσφατη αντιδικία με κάποιον. Υπήρχε βέβαια ένα παλιό περιστατικό με μια πρώην σχέση της τον Γ. το οποίο είχε καταγγελθεί στο Τμήμα Ασφάλειας Μοσχάτου, αλλά αυτό ήταν το 2017 και από όσο ξέρω μετά τη μήνυση που έκανε η Ιωάννα στον Γ. αυτός δεν την ξαναενόχλησε.
    Είχε μαζί της την περούκα!
    Την ίδια στιγμή έκπληξη προκαλούν τα όσα αναφέρει σε κατάθεσή του αστυνομικός για την 35χρονη κατηγορουμένη, η οποία την ώρα της σύλληψης της είχε στην τσάντα της μια περούκα. Ο μάρτυρας – αστυνομικός στην κατάθεσή του περιγράφει ως εξής όλα όσα συνέβησαν τις στιγμές της σύλληψης 35χρονης: «Της γνωστοποιήσαμε την ιδιότητά μας και της ζητήσαμε να μας παραδώσει το δελτίο αστυνομικής της ταυτότητας, καθώς επίσης και να μας ακολουθήσει. Ωστόσο, εκείνη αρνήθηκε τη διενέργεια ελέγχου και συνέχισε να κινείται προς την επί της οδού Αβύδου. Εν τέλει, στη διασταύρωση των οδών Αβύδου και Αγίου Γεωργίου ακινητοποιήσαμε την ανωτέρω και από τον αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε και συγκεκριμένα εντός μαύρης τσάντας χειρός που έφερε στο αριστερό της χέρι βρέθηκαν τα κάτωθι: Μια χειρουργική μάσκα μιας χρήσεως χρώματος μπλε, μια περούκα χρώματος καστανόξανθου, μια τηλεκάρτα…».



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ