Επίσκεψη Παναγιωτόπουλου-Πάιατ σε ναυτικές εγκαταστάσεις της Κρήτης 

Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης 10-06-2020 16:01
Επίσκεψη Παναγιωτόπουλου-Πάιατ σε ναυτικές εγκαταστάσεις της Κρήτης 
Ανακοινώσεις αναμένεται να κάνει ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα

Επίσκεψη σε ναυτικές εγκαταστάσεις της Κρήτης πραγματοποιούν την Παρασκευή ο υπουργός Εθνικής Αμύνης Νικόλαος Παναγιωτόπουλος και ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ, συνοδευόμενοι από τους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο και ΓΕΝ Αντιναύαρχο Στυλιανό Πετράκη ΠΝ. 

Μία επίσκεψη, που συμφώνως με δημοσιογραφικές πληροφορίες θα έχει «μία σπουδαία ανακοίνωση από πλευράς του Πάιατ», κάτι όμως που δεν επιβεβαιώνεται, αλλά ούτε και διαψεύδεται, από κάποια άλλη πηγή και θα περιλαμβάνει δύο σκέλη.

Το πρώτο θα αφορά επίσκεψη στο αμερικανικό τμήμα του Ναυστάθμου Κρήτης και στο ΝΑΤΟϊκό Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ναυτικής Αποτροπής (ΚΕΝΑΠ) στη Σούδα, όπου θα πάνε οι πάντες, συμπεριλαμβανομένου και του πρεσβευτή των ΗΠΑ. Το δεύτερο θα είναι καθαρώς «ελληνικό» και θα περιλαμβάνει επίσκεψη και ενημέρωση του ΥΕΘΑ και των συνοδευόντων αυτών Αρχηγούς, χωρίς τον Τζ. Πάιατ, στο Ναύσταθμο Κρήτης του Πολεμικού μας Ναυτικού, επίσης στη Σούδα. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι συμφώνως με τις πληροφορίες μας στο ΚΕΝΑΠ βρίσκονται αυτήν την περίοδο επίλεκτοι υποβρύχιοι καταστροφείς SEAL του Αμερικανικού Ναυτικού και ότι θα πραγματοποιήσουν κάποια «επίδειξη» με τα σκάφη τους στους επισήμους. 

Η πληροφορία αυτή επιβεβαιώνεται μερικώς, καθώς πηγές του ΥΠΕΘΑ υποστηρίζουν ότι οι επίσημοι «θα επιβιβαστούν σε κάποιο ταχύπλοο, όχι όμως στο πλαίσιο κάποιας επίδειξης, αλλά στο πλαίσιο κάποιας βόλτας γνωριμίας με τις εγκαταστάσεις του ΝΚ»!

Άμα είναι έτσι καλού κακού ας έχουν μαζί τους και κανένα… αντηλιακό!   

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo