Παρουσία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη η αιμοδοσία της ΕΑΣΥΑ στη ΓΑΔΑ

Newsroom L&O 09-06-2020 17:58
Παρουσία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη η αιμοδοσία της ΕΑΣΥΑ στη ΓΑΔΑ
Η τράπεζα αίματος της ΕΑΣΥΑ είναι η μεγαλύτερη τράπεζα αίματος του νοσοκομείου Σωτηρία

Πραγματοποιήθηκε σήμερα από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών (ΕΑΣΥΑ) άλλη μία απολύτως επιτυχημένη εθελοντική αιμοδοσία στο αμφιθέατρο της ΓΑΔΑ, στην οποία βρέθηκε και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Σύμφωνα με την ΕΑΣΥΑ, «ο κ. Χρυσοχοΐδης, αφού ενημερώθηκε  για τη λειτουργία της τράπεζας αίματος από τον υπεύθυνο, αλλά και από τους αρμόδιους αιμολήπτες νοσηλευτές, στη συνέχεια συνεχάρη προσωπικά τους συναδέλφους εθελοντές προτρέποντάς τους να συνεχίσουν να συμμετέχουν σε ανάλογες δράσεις δηλώνοντας και ο ίδιος υπέρμαχος του εθελοντισμού».

«Εντυπωσιάστηκε, δε, βλέποντας δεκάδες συναδέλφους να αναμένουν καρτερικά ώστε να επιτελέσουν το ιερό τους καθήκον, ενώ οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου "Σωτηρία" του έκαναν γνωστό πως η τράπεζα αίματος της ΕΑΣΥΑ είναι η μεγαλύτερη τράπεζα αίματος του νοσοκομείου».

«Οφείλουμε λοιπόν, ως Ένωση, να ευχαριστήσουμε και εμείς και να συγχαρούμε επίσης όλους αυτούς τους συναδέλφους που με τη συμμετοχή τους στις αιμοδοσίες προβάλλουν την ευαισθησία που διακρίνει τον Έλληνα και την Ελληνίδα Αστυνομικό και τη διάθεσή του για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Δεσμευόμαστε  για ανάλογες μελλοντικές δράσεις», επισημαίνεται στην ανακοίνωση της ΕΑΣΥΑ. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo