ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Αποκλειστικό: Οι επιτυχίες φέρνουν ανανέωση του στόλου για την ομάδα ΔΡΑΣΗ

Μιχάλης Τεζάρης 09-06-2020 10:34 Τελευταία ενημέρωση: 09-06-2020 10:36
Αποκλειστικό: Οι επιτυχίες φέρνουν ανανέωση του στόλου για την ομάδα ΔΡΑΣΗ
Στόχος, νέες μοτοσικλέτες, γρήγορες, ευκίνητες και στις οποίες μπορούν να επιβαίνουν δυο άτομα με πλήρη επιχειρησιακό εξοπλισμό

Σε διαδικασία ανανέωσης των οχημάτων που χρησιμοποιεί η ομάδα ΔΡΑΣΗ βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η ΕΛ.ΑΣ, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του L&O.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, εκπαιδευτές της ομάδας, που έχει δώσει θετικά δείγματα γραφής με την ανάληψη των καθηκόντων της στην αντιμετώπισης της εγκληματικότητας και της διακίνησης ναρκωτικών, κάτι που αναγνωρίζεται και από το αρχηγείο, δοκιμάζουν νέες μοτοσικλέτες προκειμένου να δώσουν την τελική τους απάντηση.

Στόχος τα νέα μηχανάκια να είναι γρήγορα, ευκίνητα και να μπορούν να επιβαίνουν δυο άτομα με πλήρη επιχειρησιακό εξοπλισμό. Ουσιαστικά η ενέργεια αυτή αποτελεί "επιβράβευση" για την καλή εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα, αλλά και τα άκρως θετικά αποτελέσματα που έχει να επιδείξουν. 

Είναι ενδεικτικό πως μόνο στην περιοχή των Εξαρχείων, τον Φεβρουάριο συνέλαβαν 15 άτομα για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών, το Μάρτιο 30 άτομα, τον Απρίλιο 15 και τον Μάιο 7. 

Την ίδια χρονική περίοδο συνελήφθησαν στην ίδια περιοχή 5 άτομα για κλοπές και διαρρήξεις, 5 άτομα για παράνομη διαμονή στη χώρα, 5 άτομα που είχαν καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος τους και αναζητούνταν, καθώς και 12 άτομα για παράβαση του νόμου περί όπλων, δείγμα της παραβατικής συμπεριφοράς που εντοπίζεται στα Εξάρχεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo