Συνάντηση Κ. Φλώρου με τον σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας, Αλέξανδρο Διακόπουλο

Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης 02-06-2020 13:37 Τελευταία ενημέρωση: 02-06-2020 16:02
Συνάντηση Κ. Φλώρου με τον σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας, Αλέξανδρο Διακόπουλο
Στη διάρκειά της συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στις τρέχουσες εξελίξεις στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της Βορείου Αφρικής

Συνάντηση στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν όλα τα μείζονα (και τρέχοντα) εθνικά θέματα είχε ο χθες ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος με τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας του πρωθυπουργού Αντιναύαρχο ε.α. Αλέξανδρο Διακόπουλο ΠΝ.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες στο γραφείο του Στρατηγού, και ανακοινώθηκε από το ΓΕΕΘΑ σήμερα.

Στη διάρκειά της συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στις «τρέχουσες εξελίξεις στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της Βορείου Αφρικής, με έμφαση στη Λιβύη, στις πιθανές προκλήσεις και απειλές για την ασφάλεια της χώρας, καθώς και στους τρόπους αντιμετώπισης των τουρκικών προκλητικών ενεργειών έναντι της χώρας μας», όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ.

Η χρονική συγκυρία της συναντήσεως, χθες -μέρα κατά την οποία είχαμε, στον απόηχο της εκδόσεως παράνομων αδειών για τη διενέργεια παράνομων ερευνών για υδρογονάνθρακες και πετρέλαιο σε επτά περιοχές της ελληνικής υφαλοκρηπίδος, αντιδράσεις τόσο από τον ίδιο τον υπουργό Εξωτερικών όσο και επίσημο διάβημα στον Τούρκο πρέσβη- είναι ενδεικτική του ευρύτερου «περίγυρου» της συναντήσεως.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo