Επ΄ αόριστον αναβολή στη δίκη των μελών του Ρουβίκωνα - Έφυγαν ελεύθεροι από την Ευελπίδων!

Κατερίνα Μάνθου 01-06-2020 17:03 Τελευταία ενημέρωση: 01-06-2020 17:06
Επ΄ αόριστον αναβολή στη δίκη των μελών του Ρουβίκωνα  - Έφυγαν ελεύθεροι από την Ευελπίδων!
Οι επτά κατηγορούμενοι είχαν συλληφθεί από τις αστυνομικές αρχές για τα τρικάκια που πέταξαν έξω από το Μαξίμου

Χωρίς να δικαστούν και ελεύθεροι αποχώρησαν από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, οι επτά κατηγορούμενοι – μέλη του Ρουβίκωνα, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες από τις αστυνομικές αρχές για τα τρικάκια που πέταξαν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.

Σε βάρος  των επτά συλληφθέντων, οι οποίοι οδηγήθηκαν σήμερα στα δικαστήρια, ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για το αδίκημα της απείθειας αλλά και για το αδίκημα της επικίνδυνης οδήγησης από την οποία θα μπορούσε να προκληθεί ατύχημα. Η τελευταία κατηγορία απαγγέλθηκε στους συλληφθέντες, καθώς σύμφωνα με την αστυνομία αυτοί, κατά τη διάρκεια μοτοπορείας, παραβίασαν και κατέλαβαν και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στην οδό Βασ. Γεωργίου, προέβησαν σε επικίνδυνους ελιγμούς στην Ηρώδου Αττικού, ενώ έσπρωξαν και πέταξαν στο έδαφος έναν αστυνομικό, ο οποίος επιχείρησε να τους παρεμποδίσει.

Μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος τους οι επτά κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών για να δικαστούν.  Η δίκη τους όμως αναβλήθηκε επ΄ αόριστον και οι κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo