Οργανωμένη επίθεση από ακροδεξιούς στα Μέγαρα καταγγέλει ο Γιώργος Τσίπρας

Μιχάλης Τεζάρης 31-05-2020 19:27
Οργανωμένη επίθεση από ακροδεξιούς στα Μέγαρα καταγγέλει ο Γιώργος Τσίπρας
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι ο ηθικός αυτουργός της επίθεσης, δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

«Οργανωμένη επίθεση και προπηλακισμούς» από «ομάδα ακροδεξιών» καταγγέλλει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας, σχολιάζοντας τις λεκτικές επιθέσεις που δέχτηκε από μερίδα κατοίκων στα Μεγαρα.

Αφορμή στάθηκε η παρουσία του, κατά τη διάρκεια συζήτησης στο δημοτικό συμβούλιο της περιοχής, που είχε ως θέμα τη δημιουργία δομής φιλοξενίας προσφύγων-μεταναστών στην Νέα Πέραμο,  χωρίς, όπως επισημαίνει ο κύριος Τσίπρας, «καμιά προηγούμενη ενημέρωση και διαβούλευση με το Δήμο, κι ενώ μόλις στις 13 Μαΐου το Υπουργείο διαβεβαίωνε το Δήμο πως δεν υπάρχει τέτοια σκέψη».

Περιγράφοντας το περιστατικό, ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει πως «Έξω από το Δημαρχείο δέχτηκα επίθεση και προπηλακισμούς από ομάδα ακροδεξιών, επίθεση οργανωμένη και προετοιμασμένη από πριν. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι ο ηθικός αυτουργός της επίθεσης. Η ΝΔ, αφού εξέθρεψε την Ακροδεξιά και τις συμπεριφορές μίσους, κρύβεται και σήμερα πίσω από αυτές μπροστά στα αδιέξοδα της μεταναστευτικής της πολιτικής. Το επιβεβαιώνουν η χθεσινή δειλία των βουλευτών της να παρευρεθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο και η στημένη επίθεση σε βουλευτή της αντιπολίτευσης».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo