ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

ΑΔΕΔΥ: Να σταματήσει η συνδικαλιστική δίωξη των Πλαστούργου και Ριχάνη στο Λιμενικό

Newsroom L&O 27-05-2020 13:44
ΑΔΕΔΥ: Να σταματήσει η συνδικαλιστική δίωξη των Πλαστούργου και Ριχάνη στο Λιμενικό
Η ΑΔΕΔΥ καταγγέλλει παράνομες και κατά παράβαση κάθε έννοιας δικαίου μεταθέσεις

Να σταματήσει η συνδικαλιστική δίωξη του Χαράλαμπου Πλαστούργου και της Μαρίας Ριχάνη, Προέδρου και Αντιπροέδρου αντίστοιχα της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Λιμενοφυλάκων Κεντροδυτικής Ελλάδας, ζητά με ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ.

Όπως τονίζει, «παρανόμως και κατά παράβαση κάθε έννοιας δικαίου εκδόθηκαν από τη Διοίκηση του Λιμενικού Σώματος μεταθέσεις στον Πρόεδρο και στην Αντιπρόεδρο της Ένωσης για Ασπρόπυργο και Πειραιά, αντίστοιχα (περιοχές εκτός των ορίων δικαιοδοσίας και συνδικαλιστικής τους δράσης)».

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., αφού έλαβε υπόψη της την ανακοίνωση του Νομαρχιακού Τμήματος της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Κεφαλλονιάς – Ιθάκης, καταγγέλλει τη συνδικαλιστική δίωξη του Χαράλαμπου Πλαστούργου και της Ριχάνη Μαρίας, Προέδρου και Αντιπροέδρου αντίστοιχα της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Λιμενοφυλάκων Κεντροδυτικής Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, παρανόμως και κατά παράβαση κάθε έννοιας δικαίου, εκδόθηκαν από τη Διοίκηση του Λιμενικού Σώματος μεταθέσεις στον Πρόεδρο και στην Αντιπρόεδρο της Ένωσης για Ασπρόπυργο και Πειραιά, αντίστοιχα (περιοχές εκτός των ορίων δικαιοδοσίας και συνδικαλιστικής τους δράσης).

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας και ζητάμε να παραμείνουν στον τόπο που τώρα υπηρετούν. Δηλώνουμε πως δεν θα επιτρέψουμε τη φίμωση των συνδικαλιστών, τον περιορισμό της συνδικαλιστικής δράσης και των δημοκρατικών δικαιωμάτων.

 

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo