• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Οδηγός λεωφορείου καταγγέλλει τον άγριο ξυλοδαρμό του από τρεις: «Σώθηκα χάρη στην ομάδα ΔΙΑΣ» (Βίντεο)

lawandorder.gr 27-05-2020 09:16 Τελευταία ενημέρωση: 27-05-2020 09:17
Οδηγός λεωφορείου καταγγέλλει τον άγριο ξυλοδαρμό του από τρεις: «Σώθηκα χάρη στην ομάδα ΔΙΑΣ» (Βίντεο)
Καρέ - καρέ αφηγείται τον άγριο ξυλοδαρμό του από τρεις άνδρες σε στάση λεωφορείου στην Βάρκιζα ο οδηγός ενός λεωφορείου αστικών συγκοινωνιών

Χωρίς αφορμή τρεις γεροδεμένοι άνδρες το μεσημέρι της Κυριακής ανέβηκαν στο λεωφορείο του και τον χτύπησαν αφού νωρίτερα τον χλεύαζαν και τον ειρωνεύονταν καθώς είχαν παρκάρει τα αυτοκίνητα τους σε χώρο στάθμευσης λεωφορείων, αναφέρει οδηγός λεωφορείου ο οποίος φέρει ακόμη σημάδια στο σώμα του.

Ειδικότερα, ο οδηγός καταγγέλλει στο MEGA πως στο τέρμα του δρομολογίου 171, στη Βάρκιζα, βρέθηκε απέναντι σε τρεις μαινόμενους άνδρες. Οι δύο μάλιστα στρατιωτικοί, όπως υποστηρίζει ο ίδιος.

Όλα ξεκίνησαν μεσημέρι Κυριακής. Το λεωφορείο σταμάτησε όσο πιο κοντά γινόταν στην στάση. Όμως εκεί βρίσκονταν παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Οι οδηγοί τους άρχισαν να τον προκαλούν, με τη λεκτική αντιπαράθεση γρήγορα να εξελίσσεται σε σωματική κακοποίηση του. Οι δυο στρατιωτικοί και ο τρίτος άνδρας ανέβηκαν στο λεωφορείο και τον χτύπησαν με αγριότητα, διηγείται ο ίδιος.

«Σώθηκα χάρη στην ομάδα ΔΙΑΣ που περνούσε τυχαία» λέει.

Για καλή του τύχη άνδρες της ομάδας Δίας που ήταν τυχαία στην περιοχή είδαν τον ξυλοδαρμό και έσπευσαν.«Τυχαία ήρθε η αστυνομία και σώθηκα», αναφέρει. 

Ο ίδιος έχει στραφεί δικαστικά κατά των τριών ανδρών και θέλει να αποδοθεί δικαιοσύνη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo