Ντούμας: Απίθανο το σενάριο της παρανοϊκής που γυρνάει με βιτριόλι και καίει γυναίκες - Το θύμα κρατά το μυστικό

Newsroom L&O 27-05-2020 08:15 Τελευταία ενημέρωση: 27-05-2020 08:18
Ντούμας: Απίθανο το σενάριο της παρανοϊκής που γυρνάει με βιτριόλι και καίει γυναίκες - Το θύμα κρατά το μυστικό
Εάν θέλει να βοηθήσει τη λύση της υπόθεσης η 34χρονη, οι καταθέσεις της είναι αρκετές για να οδηγήσουν στη δράστρια, είπε ακόμη ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών

«Παράγινε το κακό με τη μαυροντυμένη στα Μέσα, 100 και πλέον αυτόπτες μάρτυρες έχουν παρελάσει απ' τα κανάλια, άλλα τόσα σενάρια για το τι έγινε...» είπε ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών, Βασίλης Ντούμας, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι σε 34χρονη στην Καλλιθέα.

«Το μυστικό το διατηρεί και το έχει το ίδιο το θύμα. Εάν θέλει να βοηθήσει τη λύση της υπόθεσης η ίδια η 34χρονη, οι καταθέσεις της είναι αρκετές για να οδηγήσουν στη δράστρια. Θεωρώ απίθανο να υπάρχει μια παρανοϊκή γυναίκα μαυροντυμένη που γυρνάει με βιτριόλι να κάψει γυναίκες. Ξέρει η ίδια, μπορεί να βοηθήσει η ίδια, θα βρεθεί η δράστρια», σημείωσε ακόμη. 

«Η επίθεση σχετίζεται με το φιλικό ή συγγενικό της περιβάλλον και -αν θέλετε να το πάω και ένα βήμα παρακάτω- έχει να κάνει με τις συναισθηματικές της σχέσεις. Η ιστορία μαρτυράει περίτρανα ότι τέτοιες υποθέσεις συνδέονται με αυτά τα πράγματα και εκεί εκτιμώ ότι θα οδηγηθούμε» υπογράμμισε ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών.

«Η υπόθεση σχετίζεται με πρόσωπα που η ίδια γνωρίζει ή υποψιάζεται και ελπίζω να τα έχει καταθέσει στην αστυνομία και να φτάσουμε σύντομα σε αποτέλεσμα. Οι συνάδελφοι του ανακριτικού είναι έμπειροι για να εκμαιεύσουν τα στοιχεία που χρειάζονται. Αλλά θα ήταν καλύτερο να συνεργαστεί η 34χρονη», κατέληξε ο κ. Ντούμας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo