Δικηγόροι Παπαγγελόπουλου: Συντελείται δικαστικό πραξικόπημα!

Κατερίνα Μάνθου 26-05-2020 21:30 Τελευταία ενημέρωση: 26-05-2020 21:50
Δικηγόροι Παπαγγελόπουλου: Συντελείται δικαστικό πραξικόπημα!
Οι συνήγοροι υπεράσπισης θεωρούν παραβίαση κανόνων δικαίου να μετατρέπονται αιφνίδια μη πολιτικά πρόσωπα, ύποπτοι στην υπόθεση

Για παραβίαση της νομιμότητας και στοιχειωδών δικαιωμάτων πολιτικών αλλά και πολιτών εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας και του ΚΙΝΑΛ κάνουν λόγο σε νέα δήλωσή τους οι δικηγόροι του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, Δημήτρης Τσοβόλας και Λύδια Τσοβόλα.

Ειδικότερα, σε κοινή τους δήλωση οι συνήγοροι υπεράσπισης του κ. Παπαγγελόπουλου, αναφέρουν:

«Η αιφνίδια απόφαση της πλειοψηφίας της Ειδικής Κοινοβουλευτικής Προκαταρκτικής Επιτροπής για μετατροπή ως υπόπτων μη πολιτικών προσώπων χωρίς να υπάρχει μάλιστα τέτοια απόφαση από την Ολομέλεια της Βουλής για τα μη πολιτικά πρόσωπα και η μη αποδοχή του αιτήματος του Δημητρίου Παπαγγελόπουλου να κληθούν για εξέταση ουσιώδεις μάρτυρες, αποτελεί Κοινοβουλευτικό και δικαστικό πραξικόπημα. Έτσι αποδεικνύεται για πολλοστή φορά ότι η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ δεν ενδιαφέρονται για την ανεύρεση της αληθείας, αλλά με παραβίαση βασικών κανόνων δικαίου και με αυθαιρεσίες προωθούν, χωρίς κανένα δισταγμό,  πολιτικές διώξεις.

 Καταδεικνύεται ακόμη ότι η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ στο βωμό μικροκομματικών σκοπιμοτήτων παραβιάζουν τη νομιμότητα και τα στοιχειώδη δικαιώματα πολιτικών και πολιτών.

Η σκευωρία δεν θα περάσει και οι σκευωροί θα αποκαλυφθούν σύντομα».

 

 
 
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo