ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Αποκλειστικό L&O: Πώς κακοποιοί κλέβουν κοσμήματα με την μέθοδο της απασχόλησης (βίντεο-ντοκουμέντο)

Μιχάλης Τεζάρης 26-05-2020 21:21
Αποκλειστικό L&O: Πώς κακοποιοί κλέβουν κοσμήματα με την μέθοδο της απασχόλησης (βίντεο-ντοκουμέντο)
Καρέ-καρέ η μέθοδος που χρησιμοποιούν για να «σηκώσουν» κοσμήματα από κατάστημα

Το ζευγάρι των κακοποιών φορώντας μάσκες απασχολεί τον ιδιοκτήτη κοσμηματοπωλείου στο Κερατσίνι με συνεχόμενες ερωτήσεις για διάφορα κοσμήματα που υπάρχουν σε προθήκες.

Την ίδια στιγμή φροντίζουν έντεχνα να κλείνουν την οπτική του επαφή με το υπόλοιπο κατάστημα. Μάλιστα, φαίνεται να βγάζουν και χρήματα δήθεν για να αγοράσουν κάποιο δαχτυλίδι.

Πίσω τους, μια γυναίκα συνεργός τους, με μάσκα και καπέλο κάθεται σε μια καρέκλα. Κάποια στιγμή σηκώνεται και  κατευθύνεται σε ένα άλλο χώρο του κοσμηματοπωλείου.

Την στιγμή εκείνη ο ιδιοκτήτης αφήνει μόνο το ζευγάρι για να δει τι ψάχνει η γυναίκα. Είναι η ευκαιρία που έψαχνε η δήθεν πελάτισσά για να κλέψει μια προθήκη με δαχτυλίδια και στη συνέχεια να απομακρυνθούν γρήγορα όλοι μαζί από το κατάστημα.

Στο αποκλειστικό βίντεο του L&O, έχει καταγραφεί η δράση του κυκλώματος που με την μέθοδο της απασχόλησης πραγματοποιεί κλοπές από καταστήματα.

Οι δράστες, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είναι ομάδα Ρομά που εμπλέκονται  και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών. Η ΕΛΑΣ, τους αναζητά έχοντας βινετοληπτικό υλικό στην διάθεσή της, αλλά και δακτυλικά αποτυπώματα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo