ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Σήμερα θα επιχειρήσουν να πάρουν κατάθεση από την 34χρονη

Newsroom L&O 26-05-2020 11:11
Επίθεση με βιτριόλι: Σήμερα θα επιχειρήσουν να πάρουν κατάθεση από την 34χρονη
Η αστυνομία έφτασε σε κάποιες γυναίκες οι οποίες εμφάνισαν άλλοθι - Λείπουν πολλά κομμάτια από το «παζλ» της επίθεσης

Μπλεγμένο «κουβάρι» παραμένει η υπόθεση της φρικτής επίθεσης με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης στην Καλλιθέα.

Η έρευνα της αστυνομίας προχωρά για την ώρα με αργά βήματα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η 34χρονη που νοσηλεύεται στο Θριάσιο δεν έχει ακόμα δώσει επαρκή στοιχεία για πιθανές διαφορές που μπορεί να είχε και που ενδέχεται να «όπλισαν» το χέρι της «μαυροφορεμένης» γυναίκας που εκτέλεσε την αποτρόπαια επίθεση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την έρευνα θα επιχειρήσουν σήμερα, αν έχουν τη σύμφωνη γνώμη των γιατρών, να πάρουν κανονική κατάθεση από την 34χρονη.

Μέχρι τώρα, πάντως, το θύμα, εξαιτίας και του μεγάλου σοκ που έχει υποστεί, έχει μιλήσει αποσπασματικά στους αστυνομικούς και δεν έχει δώσει επαρκή στοιχεία που πιθανόν θα φωτίσουν την υπόθεση.

Απ' όσα μέχρι τώρα έχει πει και με βάση την έρευνα που έχει γίνει στις τηλεφωνικές και άλλες επικοινωνίες της 34χρονης, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομία έχει οδηγηθεί σε κάποιες γυναίκες, οι οποίες, ωστόσο, παρουσίασαν άλλοθι, οπότε το «παζλ» της επίθεσης ακόμα δεν έχει συμπληρωθεί. Για το λόγο αυτό θεωρείται σημαντική η σημερινή κατάθεση της 34χρονης -αν τελικά δοθεί.

Θυμίζουμε ότι χτες τα αποτελέσματα από το Γενικό Χημείο του Κράτους έδειξαν ότι βιτριόλι (θειικό οξύ) ήταν το καυστικό υγρό που έριξε η άγνωστη δράστιδα στην 34χρονη γυναίκα, το πρωί της περασμένης Τετάρτης, τη στιγμή που περίμενε το ασανσέρ στο κτίριο της εταιρείας όπου εργάζεται, στη λεωφόρο Θησέως, στην Καλλιθέα.ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo