ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Από τον 5ο όροφο «έφυγε» το ασανσέρ που καταπλάκωσε τον νεαρό συντηρητή στο Παγκράτι

Newsroom L&O 26-05-2020 08:35 Τελευταία ενημέρωση: 26-05-2020 08:37
Από τον 5ο όροφο «έφυγε» το ασανσέρ που καταπλάκωσε τον νεαρό συντηρητή στο Παγκράτι
Σε μηχανική υποστήριξη ο 30χρονος


Σε μηχανική υποστήριξη βρίσκεται ο 30χρονος συντηρητής, ο οποίος ενώ εργαζόταν σε φρεάτιο πολυκατοικίας στο Παγκράτι, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, το ασανσέρ έφυγε από τον 5ο όροφο και τον καταπλάκωσε.

Τα αίτια του τραγικού εργατικού ατυχήματος ερευνώνται ακόμα και δεν έχει γίνει γνωστό πώς συνέβη το μοιραίο και αποδεσμεύτηκε το κουβούκλιο που βρήκε τον νεαρό στο κεφάλι, ενώ ήταν πάνω σε σκάλα.

Αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στον ΑΝΤ1 είπε: «Είδα την καμπίνα σταματημένη στο ενδιάμεσο του ισογείου και μια σκάλα διαλυμένη. Είδα ότι το παιδί ανέπνεε αλλά έβγαζε ένα βρόγχο. Είχε και ένα τροχό μαζί του με μπαλαντέζα, που σημαίνει ότι έκανε κάποια εργασία». Σημείωσε ακόμη ότι ο συνεργάτης του 30χρονου ήταν σε κατάσταση σοκ, φώναζε για βοήθεια και σχεδόν είχε παραλύσει από τον τρόμο. 

Ο άτυχος άνδρας, σύμφωνα με το Open TV, έχει υποβληθεί σε απανωτά και πολύωρα χειρουργεία στον «Ερυθρό Σταυρό» και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ευρισκόμενος σε μηχανική υποστήριξη. Φέρει δε βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo