22.3 C
Athens
21.9 C
Thessaloniki
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
More

    Με θετικό πρόσημο η επανασύσταση της ομάδας ΔΡΑΣΗ – Καίρια χτυπήματα στην εγκληματικότητα (αποκλειστικές φωτό)


    Άκρως θετική αποτιμάται η έως τώρα παρουσία της ομάδας ΔΡΑΣΗ στους δρόμους της Αθήνας, με τους αστυνομικούς να καταφέρνουν σημαντικές επιτυχίες στην αντιμετώπιση εγκληματικών ομάδων και παραβατικών στοιχείων, κυρίως στο κέντρο της Αθήνας και την περιοχή των Εξαρχείων. Ιδιαίτερα σε αυτή την «ευαίσθητη» περιοχή, οι επιτυχίες είναι συνεχείς.
    Η ομάδα ΔΡΑΣΗ παρουσιάζει σημαντικές επιτυχίες στις περιπτώσεις διακίνησης ναρκωτικών, έχοντας καταφέρει να εξαρθρώσει κυκλώματα διακίνησης. Είναι ενδεικτικό πως μόνο στην περιοχή των Εξαρχείων, τον Φεβρουάριο συνέλαβαν 15 άτομα για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών, το Μάρτιο 30 άτομα, τον Απρίλιο 15 και τον Μάιο 7.
    Την ίδια χρονική περίοδο συνελήφθησαν στην ίδια περιοχή 5 άτομα για κλοπές και διαρρήξεις, 5 άτομα για παράνομη διαμονή στη χώρα, 5 άτομα που είχαν καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος τους και αναζητούνταν, καθώς και 12 άτομα για παράβαση του νόμου περί όπλων, δείγμα της παραβατικής συμπεριφοράς που εντοπίζεται στα Εξάρχεια.
    Η εικόνα της ομάδας ΔΡΑΣΗ, λαμβάνει ιδιαιτέρως κολακευτικά σχόλια και από την «Κατεχάκη», καθώς οι αστυνομικοί παρουσιάζουν μια άκρως επαγγελματική και απόλυτα στοχευμένη με τους σκοπούς του σώματος εικόνα, αφήνοντας πίσω τα κακώς κείμενα που κάποιοι θέλησαν να χρεώσουν στους προκατόχους της ομάδας ΔΕΛΤΑ.
    Πλέον η ομάδα ΔΡΑΣΗ, ευελπιστεί να ακολουθήσει την ομάδα ΔΙΑΣ, που αποτελεί την αιχμή του δόρατος για την αστυνόμευση στους δρόμους του λεκανοπεδίου με παρουσία στο πλευρό του πολίτη.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ