Επίσημη διάψευση και από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας για τον Έβρο

Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης 23-05-2020 19:50
Επίσημη διάψευση και από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας για τον Έβρο
«Από το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης διευκρινίζεται ότι ουδέποτε κατελήφθη ελληνικό έδαφος από ξένες δυνάμεις», αναφέρει η ανακοίνωση

Επίσημη, λιτή, διάψευση του υπουργείου Εθνικής Αμύνης δημοσιοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα, όπου σημειώνεται με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι ουδέποτε έχει καταληφθεί ελληνικό έδαφος, και έτσι επιχειρείται να κλείσει το θέμα αυτό από ελληνικής πλευράς.

«Από το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης διευκρινίζεται ότι ουδέποτε κατελήφθη ελληνικό έδαφος από ξένες δυνάμεις. Οι Ένοπλες Δυνάμεις ήταν, είναι και θα είναι πάντα παρούσες στην περιοχή, εκπληρώνοντας στο ακέραιο την αποστολή τους» σημειώνεται στην επίσημη ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ που δημοσιοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα με τις λέξεις «ουδέποτε κατελήφθη» να σημειώνονται με bold γράμματα.

Η ανακοίνωση αυτή έρχεται μετά από τις διαδοχικές επίσημες διαψεύσεις τόσο του ίδιου του Ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών όσο και του πολιτικού προϊσταμένου του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια για το ίδιο θέμα.

Το θέμα ασφαλώς και είναι έτσι και ουδείς εχέφρων θέλει να το αμφισβητήσει, γιατί θα είναι σαν να προσβάλει τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας και το προσωπικό τους, που είναι στην πρώτη γραμμή πάντα και πανέτοιμο να εκτελέσει την αποστολή του.

Το ερώτημα όμως που προκύπτει – και πρέπει να απαντηθεί – είναι γιατί αφέθηκε το θέμα αυτό να «υφέρπει» επί 2ήμερο από τότε που πρωτοεμφανίστηκε και να μην δίδεται ΤΟΤΕ υπεύθυνα μία εξήγηση του τι γίνεται και γιατί γίνεται, αλλά να μην μιλάει κανείς, ούτε στο υπουργείο Εξωτερικών, ούτε και στο υπουργείο Εθνικής Αμύνης, με αποτέλεσμα να βρουν πρόσφορο έδαφος για να λειτουργήσουν τα fake news και να εκτραπεί πλέον το θέμα από αυτό που ήταν σε αυτό που έγινε τώρα, έτσι όπως έγινε και να κινητοποιηθούν οι πάντες ΜΕΤΑ τη δημοσιοποίησή του από τη γνωστή βρετανική, σκανδαλοθηρική εφημερίδα “Sun”.

Για να φτάσουμε τώρα στο … «τρεχάτε ποδαράκια μου».

Διαβάστε και:

Δένδιας: Συκοφαντία προς τις Ένοπλες Δυνάμεις μας η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση της ΝΔ είναι επικίνδυνη να διαχειρίζεται κρίσιμα εθνικά μας θέματα

ΥΠΕΞ για Εβρο: Καμία ξένη δύναμη δεν βρίσκεται σε ελληνικό έδαφος

Ελληνικό Πεντάγωνο: Τι επιδιώκει η Τουρκία με τις παραστρατιωτικές τακτικές στον Έβρο

Αγρια κόντρα κυβέρνησης με ΣΥΡΙΖΑ για τον Εβρο -Δένδιας: «Συμφωνείτε με ακροδεξιά fake news;»

Παρέμβαση Κατρούγκαλου-Δρίτσα για Έβρο: «Ποια είναι η θέση του υπουργείου Άμυνας;»

Γερμανικό «τράβηγμα αυτιού» στη Τουρκία για πυροβολισμούς εναντίον της FRONTEX στον Έβρο

Αυστηρό διάβημα στην Άγκυρα για την καταπάτηση ελληνικού εδάφους στον Έβρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo