Συνεργασία ελληνικών και κυπριακών τουριστικών γραφείων για δημιουργία «πακέτων»

Newsroom L&O 22-05-2020 15:49
Συνεργασία ελληνικών και κυπριακών τουριστικών γραφείων για δημιουργία «πακέτων»
«Είναι ώρα τα τουριστικά γραφεία της Ελλάδας να γίνουν πρωτοπόροι στην επανεκκίνηση του τουρισμού μετά την κρίση του κορονοϊού, δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας FedHATTA

Ανοικτή πρόσκληση σε όλα τα ταξιδιωτικά γραφεία της Ελλάδας, μέλη των Ενώσεων της FedHATTA, να δημιουργήσουν «πακέτα» διακοπών τα οποία θα προωθούνται από γραφεία ταξιδίων της Κύπρου, είτε για εισερχόμενο είτε για εξερχόμενο τουρισμό από Κύπρο, απευθύνει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας (FedHATTA), Λύσανδρος Τσιλίδης.

Όλα τα μέλη της Ομοσπονδίας θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη νέα αυτή πρωτοβουλία της FedHATTA και να διαμορφώσουν «πακέτα» τα οποία θα σταλούν στην Κύπρο για να προωθηθούν στην αγορά.

«Είναι ώρα τα τουριστικά γραφεία της Ελλάδας να γίνουν πρωτοπόροι στην επανεκκίνηση του τουρισμού μετά την κρίση του κορονοϊού. Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα συνεχίσουμε να κάνουμε αντίστοιχες προσκλήσεις για άλλους συνδέσμους, συνδεδεμένους με την Ομοσπονδία μας, στο πλαίσιο της εξωστρέφειας του φορέα μας», δήλωσε σχετικά ο κ. Τσιλίδης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo