Η «καρδιά» της Ελλάδας χτυπά στον Έβρο

Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς 18-05-2020 18:14
Η «καρδιά» της Ελλάδας χτυπά στον Έβρο
Η πολιτική και φυσική ηγεσία πρέπει πλέον να λύσουν το πρόβλημα όλων αυτών των παιδιών και να παραμείνουν όσες και όσοι επιθυμούν στις υπηρεσίες μας

Η «μάχη του Έβρου» δεν ήταν μόνο ο ενάμιση μήνας. Η «μάχη του Έβρου» συνεχίζεται εδώ και πολλά χρόνια και το γνωρίζουμε όλοι όσοι είμαστε στην πρώτη γραμμή φύλαξης των συνόρων, το γνωρίζει όλη η τοπική κοινωνία του Έβρου μας.

Με τους συναδέλφους μου, τον στρατό, τους εθνοφυλακές μας, τις δυνάμεις της Frontex και την τοπική κοινωνία γίναμε μια γροθιά και κρατήσαμε τα σύνορά μας, ενώ όλη η Ελλάδα και οι ομογενείς μας δήλωσαν έμπρακτα τη συμπαράστασή τους.

Η «καρδιά» της Ελλάδας χτυπούσε στα σύνορα του Έβρου, η «καρδιά» της φύλαξης των συνόρων της χώρας μας χτυπούσε και θα χτυπά στον Έβρο μας.

Συνεχίζουμε να κρατάμε τα σύνορά μας με όλες τις δυνάμεις μας... Καθήκον μας ιερό που θα συνεχίσουμε να το κάνουμε μαζί με τις συναδέλφισσες και τους συνάδελφους που υπηρετούμε στις Υπηρεσίες Συνοριακής Φύλαξης του νομού μας.

Θα σταθώ στους συναδέλφους μου που εδώ και 8 χρόνια, όταν πρωτοήρθαν στις υπηρεσίες μας ήταν παιδιά και έγιναν άντρες, ήταν κορίτσια κι έγιναν γυναίκες. Γίναμε, όμως, μια γροθιά, γίναμε ένα και κρατήσαμε τις υπηρεσίες μας.

Η πολιτική και φυσική ηγεσία πρέπει πλέον να λύσουν το πρόβλημα όλων αυτών των παιδιών και να παραμείνουν όσες και όσοι επιθυμούν στις υπηρεσίες μας. Ώστε μαζί και με τους 400 νέους Συνοριακούς Φύλακες που αναμένονται, να ξεκινήσουμε τον επανασχεδιασμό, την επόμενη-καλύτερη μέρα για την φύλαξη των συνόρων της χώρας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo