Μαυροειδάκος: Στημένα τα επεισόδια στις πλατείες - Κάποιοι βρήκαν ευκαιρία να φύγουν απ' τα Εξάρχεια

Newsroom L&O 18-05-2020 08:19 Τελευταία ενημέρωση: 18-05-2020 08:20
Μαυροειδάκος: Στημένα τα επεισόδια στις πλατείες - Κάποιοι βρήκαν ευκαιρία να φύγουν απ' τα Εξάρχεια
«Η μπαχαλοποίηση των πλατειών είναι από συγκεκριμένο χώρο», είπε ο γενικός γραμματέα του Σωματείου Ειδικών Φρουρών

«Βλέπετε ότι κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση, συγκεκριμένα οι αντιεξουσιαστές, που κάνουν πορείες μετά από κάθε επέμβαση της αστυνομίας στις πλατείες. Όμως προσέξτε, η αστυνομία δεν πάει από μόνης της: την παίρνουν τηλέφωνο κάτοικοι για διατάραξη και είναι υποχρεωμένη να πάει και για το συνωστισμό κάνει απλές παραινέσεις. Αλλά και με τις παραινέσεις ακόμη γίνονται επεισόδια», είπε ο γενικός γραμματέα του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής (ΣΕΦΕΑΑ), Στράτος Μαυροειδάκος,ο γενικός γραμματέα του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής (ΣΕΦΕΑΑ), Στράτος Μαυροειδάκος,.

«Είναι περιστατικά που τα στήνουν επίτηδες» πρόσθεσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Μαυροειδάκος. «Ξεκίνησαν στην Αγία Παρασκευή, συνεχίστηκαν στην Κυψέλη, τώρα τα βλέπουμε και στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πλατείες. Κάποιοι από τον αντιεξουσιαστικό χώρο ή άλλα κέντρα προσπαθούν να δημιουργήσουν επεισόδια λόγω -και καλά- του συνωστισμού, με το οποίο δεν έχουν καμία σχέση», συμπλήρωσε.

«Η μπαχαλοποίηση των πλατειών είναι από συγκεκριμένο χώρο: όπου βρίσκει πάτημα βλέπετε τι γίνεται, σε άλλα μέρη απομονώνονται. Είναι ευκαιρία για κάποιους από την πλατεία Εξαρχείων να φύγουν από κει και να αρχίσουν να πηγαίνουν σε άλλες πλατείες», κατέληξε ο γενικός γραμματέα του Σωματείου Ειδικών Φρουρών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo