Μητέρα Τοπαλούδη: Τα ισόβια πρέπει να είναι ισόβια - Η Δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος της Ελένης, είπε ο πατέρας (βίντεο)

Κατερίνα Μάνθου 15-05-2020 19:55 Τελευταία ενημέρωση: 15-05-2020 21:10
Μητέρα Τοπαλούδη: Τα ισόβια πρέπει να είναι ισόβια - Η Δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος της Ελένης, είπε ο πατέρας (βίντεο)
«Καμία άλλη δολοφονημένη, ποτέ μην ξεχαστεί τι κάναν στην Ελένη». Αυτό το σύνθημα ακουγόταν επί ώρα έξω από το Εφετείο της Αθήνας
Η μητέρα της Ελένης, Κυριακή Τοπαλούδη, μετά το τέλος της πολύκροτης δίκης και την καταδίκη των δύο κατηγορούμενων τόνισε, μεταξύ άλλων: «Κάνω έκκληση στους πολιτικούς να αλλάξουν τον ποινικό κώδικα και όταν λέμε ισόβια να είναι ισόβια... Να αλλάξουν τους νόμους και να στηρίζουν τις οικογένεια των θυμάτων και όχι τους δολοφόνους».
 
 
Αναφερόμενη στην εισαγγελέα σημείωσε ότι είναι «άξια και ενημερωμένη. Να μην καταφέρονται εναντίον της, γιατί είναι πολύ μικροί στο ανάστημα όλοι αυτοί...».
 
«Ήμουν σίγουρος ότι θα αποδοθεί η δικαιοσύνη»
 
 
«Η δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος της... Να μην πω στο 1,85 που ήταν η Ελένη, αλλά ακόμα καλύτερα μέχρι τον ουρανό που βρίσκεται η Ελένη...», είπε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη μετά το τέλος της δίκης και συνέχισε: 
 
«Λυπάμαι αλλά κάποιοι θα έπρεπε μα δείξουν τον δέοντα σεβασμό στην οικογένεια μας. Έπρεπε σε αυτή την ιερή στιγμή που φτάναμε προς το τέλος να απευθυνθούν εκεί που έπρεπε να απευθυνθούν. Άκουσα δηλώσεις από πολλά άτομα χθες , υπουργούς παρά υπουργούς... Εμείς είμαστε μακριά από κόμματα...».
 
Ακούγοντας την απόφαση είπε ότι ένιωσε «μια στιγμιαία ψυχική ανακούφιση» και αναφερόμενος στη σύζυγό του είπε ότι μόνο σεβασμός επιτρέπεται απέναντι σε μια μάνα που έχασε το παιδί της.
 
«Καμία άλλη δολοφονημένη, ποτέ μην ξεχαστεί τι κάναν στην Ελένη». Αυτό το σύνθημα φώναζαν επί ώρα έξω από το Εφετείο της Αθήνας, άτομα που είχαν συγκεντρωθεί για να τιμήσουν τη μνήμη της αδικοχαμένης φοιτήτριας.
 
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo