«Η ισχύς εν τη ενώσει» - Συμπράξεις δήμων στην Αττική για να υλοποιηθούν σημαντικά έργα

lawandorder.gr 15-05-2020 17:21
«Η ισχύς εν τη ενώσει» - Συμπράξεις δήμων στην Αττική για να υλοποιηθούν σημαντικά έργα
Λυκόβρυση, Μαρούσι και Ηράκλειο αποφάσισαν να συνεργαστούν για να ολοκληρωθούν κρίσιμα έργα στην ευρύτερη περιοχή

Τρεις δήμοι αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους, ώστε να υλοποιηθούν σημαντικά έργα που θα εξυπηρετήσουν ταυτόχρονα και τις τρεις περιοχές. Οι δήμαρχοι Λυκόβρυσης-Πεύκης Τάσος Μαυρίδης, Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου και Ηρακλείου Νίκος Μπάμπαλος, συναντήθηκαν στο γραφείο του πρώτου και συζήτησαν θέματα εργασιών, που μπορούν από κοινού να προχωρήσουν και να υλοποιήσουν.

Πρόκειται κατ’ αρχήν για την επέκταση της Λεωφόρου Κύμης, με ταυτόχρονη υπογειοποίησή της, προκειμένου να λυθεί αποτελεσματικά το πρόβλημα της έντονης διαμπερούς κυκλοφορίας οχημάτων που διασχίζει την ευρύτερη περιοχή. Ακόμη, την επέκταση της γραμμής 4 του μετρό προς Μαρούσι, Πεύκη, Λυκόβρυση και Εθνική Οδό, τις διαδημοτικές συνεργασίες για την αξιοποίηση ανακυκλώσιμων πράσινων απορριμμάτων (κηπαίων κ.ά.), καθώς και την εξεύρεση χώρου για τη δημιουργία Διαδημοτικού Κοιμητηρίου, που θα καλύψει τις ανάγκες των τριών δήμων.

Οι τρεις δήμαρχοι συμφώνησαν να ενώσουν την προσπάθειά τους, με στόχο τα κοινά συμφέροντα των πόλεών τους και της ευρύτερης περιοχής. Όπως ανέφεραν, θα πραγματοποιηθούν και άλλες συναντήσεις συνεργασίας το αμέσως προσεχές διάστημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo