Γιάννης Τυπάλδος - ΠΟΑΣΥ: Να μην μείνει η προσπάθεια ημιτελής

Τυπάλδος Ιωάννης 15-05-2020 14:03 Τελευταία ενημέρωση: 15-05-2020 14:05
Γιάννης Τυπάλδος - ΠΟΑΣΥ: Να μην μείνει η προσπάθεια ημιτελής
Ο Γιάννης Τυπάλδος, αντιπρόσωπος της ΠΟΑΣΥ και μέλος της ΔΙ.ΑΣ, για ελλείψεις και προβλήματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης

Μετά την επιστροφή στην καθημερινότητα για το σύνολο των πολιτών, για την ελληνική αστυνομία έρχονται ξανά στο προσκήνιο προβλήματα-ελλείψεις τα οποία προϋπήρχαν και οφείλουμε να τα επισημάνουμε, προκειμένου να υπάρξουν λύσεις από τη φυσική αλλά και τη πολιτική ηγεσία.

Όλες οι υπηρεσίες της ελληνικής αστυνομίας και ειδικά οι υπηρεσίες άμεσης επέμβασης όπως Α.Δ. ΔΙ.ΑΣ ΟΠΚΕ ΥΜΕΤ ΥΑΤ ΔΡΑΣΗ δεν είναι δυνατό να έρχονται καθημερινά αντιμέτωπες με εκατοντάδες περιστατικά και το σύστημα επικοινωνίας να μην έχει εκσυγχρονιστεί ακόμη στο σύνολο του (ασύρματοι).

Όπως υπάρχει ανάγκη και για αγορά περισσότερων μονάδων (ασύρματων) ώστε να εξοπλίζονται όλοι οι συνάδελφοι κατά την υπηρεσία τους και όχι μέρος αυτών.

Ακόμη θα πρέπει να γίνει άμεσα η αντικατάσταση του γερασμένου στόλου οχημάτων, αυτοκινήτων, μηχανών, λεωφορείων και προτείνουμε τη δημιουργία υπηρεσιακών συνεργείων ανά διεύθυνση για να λύνονται άμεσα κάποιες εργασίες συντήρησης στο σύνολο των οχημάτων (όπως αλλαγή λαδιών τακάκια), έτσι θα έχουμε άμεσα λειτουργικά οχήματα.

Επίσης χρειάζεται η δημιουργία τουλάχιστον ενός χώρου ανά αστυνομική διεύθυνση όπου θα υπάρχουν εγκαταστάσεις για αυτόματο πλύσιμο των οχημάτων-μηχανών. Θα επανέλθουμε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo