17.4 C
Athens
13 C
Thessaloniki
Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
More

    Αποκλειστικό βίντεο-σοκ από νέο οπαδικό επεισόδιο στο Ίλιον – Ωμή βία, ξυλοδαρμοί και ξεγύμνωμα!


    Ένα απίστευτο περιστατικό ασύλληπτης αγριότητας με θύματα δυο φερόμενους οπαδούς μεγάλης αθηναϊκής ομάδας σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Ίλιον.
    Περίπου 15 άτομα, που φέρονται να είναι οπαδοί άλλης, «ιστορικά» αντίπαλης, ομάδας, τους ξυλοκόπησαν ανελέητα στη μέση του δρόμου.
    Όπως φαίνεται στο βίντεο σοκ που παρουσιάζει αποκλειστικά το LawandOrder, οι οπαδοί αρχικά πέταξαν από το μηχανάκι που επέβαιναν τα δυο άτομα και στη συνέχεια τους χτυπούσαν με κλοτσιές, μπουνιές και ρόπαλα.
    Μάλιστα ένα άτομο ακούγεται στο βίντεο-ντοκουμέντο να ζητάει «να ξεβρακώσουν τα θύματά τους» προφανώς για να τους εξευτελίσουν.
    Η ομάδα των 15 ατόμων άφησαν τα θύματα τους, στην μέση του δρόμου, ημίγυμνους και με χτυπήματα σε όλο τους το σώμα.
    Το βίντεο αποτυπώνει περίτρανα την αγριότητα της επίθεσης και την ωμή βία μεταξύ οπαδών.
    Όλα εξελίχθηκαν στην συμβολή της οδού Χασιάς με την Έκτωρος, στο Ίλιον στις 21:15. Η ομάδα των 15 ατόμων, βγήκε από το πάρκο Τρίτση και εντόπισε δύο διερχόμενα άτομα. Τότε ξεκίνησαν να τους χτυπούν σε πρόσωπο και σώμα, με γροθιές, κλοτσιές και ξύλινα ρόπαλα.
    Η επίθεση ήταν τα αντίποινα στον προπηλακισμό οπαδού στο Πόρτο Γερμενό, όταν αντίπαλοι τον ανάγκασαν να πέσει στην θάλασσα.
    Στην συνέχεια οι δράστες της επίθεσης στο Ίλιον, απομακρύνθηκαν αφήνοντας τραυματισμένα τα θύματά τους στο δρόμο. Οι δράστες αναζητούνται από την ΕΛ.ΑΣ.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ